Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebzeli Dernek, Manavgat'ta yaraları sarıyor

Merkezi Gebze’de bulunan ‘’ 1 Tebessüm, 1 Hayat Derneği’’ nin Kurucu Başkanı ve İş İnsanı Hakan Çil ve dernek gönüllüleri, yaraların sarılmasına destek vermek için orman yangınlarından olumsuz etkilenen Antalya Manavgat’a gittiler.

Gebzeli Dernek, Manavgat'ta yaraları sarıyor
06 Ağustos 2021 - 11:01
Vatandaşın yaralarına merhem olmak için derneğin aracıyla yangın felaketinden etkilenen yerlerden biri olan Manavgat’a giderek buradaki ihtiyaç sahipleriyle görüşen ‘’ 1 Tebessüm, 1 Hayat Derneği’’ Kurucu Başkanı Hakan Çil, ve dernek gönüllüleri, acil gereksinim malzemelerini önceden belirledikleri köylülere teslim ettiler.
Manavgat’ı karış karış gezerek, yangının geride bıraktığı izleri bire bir gören ‘’ 1 Tebessüm, 1 Hayat Derneği’’ Kurucu Başkanı Hakan Çil, acıların bir nebze de olsa dinmesi için ellerinden gelen katkıyı sağlamak istediklerini söyledi.
Gıda, içecek, giyecek yardımının dışında, küçük kalplere de dokunmak için çocuklara oyuncak dağıtan dernek yönetimi ve gönüllüleri, konuyla ilgili olarak felaketin vurduğu diğer bölgelerde de çalışmalarına devam edeceklerini belrittiler. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum