Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EYT'lilerden Darıca Saadet'e ziyaret

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) Gebze Dernek Başkanı Nuh Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilat Başkanı Selim Çetinkaya ve ekibini ziyaret ederek sıkıntılarının çözümü için destek istediler.

EYT'lilerden Darıca Saadet'e ziyaret
30 Ocak 2021 - 00:29 - Güncelleme: 30 Ocak 2021 - 00:37
EYT Gebze Şube Dernek Başkanı Nuh Erdoğan ve Yönetimini parti binasında kabül eden Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, EYT'lilerin haklı davalarını ve mağduriyetlerini biz kez de kendilarinden dinlediklerini kaydederek, '' Ülkeyi yönetenlerin ince hesap yapacakları en son konu emeğin karşılığıdır. Emeğin sömürülmediği bir dünya için mücadele etmeye ve mücadele edenlere desdek vermeye devam edeceğiz.'' dedi.
EYT'lilerin ortaya koyduğu mücadeleden ötürü kendilerini tebrik ettiğini sözlerine ekleyen Selim Çetinkaya, ''Bir an önce haklarının teslim edilmesini dilyorum, İmza kampanyalarına katılarak desdek olduk'' şeklinde konuştu.
EYT Gebze Şubesi Dernek Başkanı  Nuh Erdoğan ise, yakın ilgisi ve vereceği destek sözü nedeniyle Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve Yönetimine teşekkür ettiğini ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum