Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polislere rüşvet olarak 500 Bin TL ve yat teklif etmiş

Kendisini S.A.K., sahte ismiyle tanıtan, sahte banka kartı, sahte kredi kartı, evrakta sahtecilik suçu nedeniyle 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K.'nin çevresindekilere ve akrabalarına sık sık düzenlediği eğlence partilerinin görüntüleri ortaya çıktı. O.K.'nin kendisini gözaltına almaya gelen polislere 500 Bin TL ve bir yat teklif ettiği belirtildi

Polislere rüşvet olarak 500 Bin TL ve yat teklif etmiş
29 Ocak 2021 - 22:24 - Güncelleme: 29 Ocak 2021 - 23:30


Sahte kredi kartı ve sahte banka kartı ile evrakta sahtecilik suçlarından , 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K., Bayramoğlu Mahallesi'nde kendisini gözaltına almaya gelen  polislere rüşvet olarak 500 bin TL ve bir yat teklif ettiği öğrenildi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, kendisini S.A.K. olarak tanıtan, 'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlamak' suçlarından 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K.'nın Bayramoğlu Mahallesi'nde bir villada olduğu bilgisine ulaştı.
Villaya baskın yapan polisi gören O.K., kendisini serbest bırakmaları karşılığında 500 bin TL nakit para ve yat teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Polisin O.K. ile ilgili olarak yaptığı çalışmalar sonrası  ele geçirilen görüntülerde,  O.K.'nin  eş, dost ve akrabaları ile yakın çevresine sık sık eğlence partileri düzenlediği ortaya çıktı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum