Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca - Gebze maçı istiyoruz!

Yeni sezona iddialı hazırlanan iki temsilcimizin yolu Bayramın üçüncü gününde Kartepe’de kesişecek. Darıca GB, yeni sezonun son hazırlığını yapmak için yarın Kartepe’ye çıkıyor. 15 gün sürecek kampta Darıca ile Gebze’nin bir dostluk maçı yapması bekleniyor

Darıca - Gebze maçı istiyoruz!
09 Ağustos 2012 - 10:40
 Yeni sezona oldukça iddialı hazırlanan, yıllar sonra ilk kez ‘şampiyonluk’ gibi büyük bir hedef belirleyen Darıca GB, güçlü takımına çok önemli takviyelerde yaptı. Eski yıldızlarıyla yeni oyuncularının kısa sürede üst düzey bir uyumda sağladığı Darıca GB, istim üzerinde. Bolu’da yapılan ilk etap kampında sarı-yeşilli temsilcimiz iki Bank Asya takımı ile hazırlık maçı yaptı. Kartalspor ile oynanan ilk hazırlık maçında, sarı-yeşilli ekibin etkili futbolu Kartalspor’un sahadan çekilmesine neden olmuştu. 2-1 devam eden mücadele 75. Dakikada tatil edilmişti. Karşıyaka ile oynanan ikinci hazırlık maçını ise Darıca GB, 4-1 kazanarak gücünü göstermişti.
 
3 GÜN AYNI OTELDE OLACAKLAR
Darıca GB’de ikinci etap  kampı için Kartepe’ye çıkacak. Sarı-yeşilli temsilcimizin de bura da hazırlık maçlar ile yeni sezonu karşılayacağı biliniyor. Uzun yıllardır aynı grupta yer almayan Darıca GB ve Gebzespor en son kupa maçında karşılaşmıştı. 3 yıl önce Darıca’da oynanan bu maça da iki camia da büyük ilgi göstermişti. Yeni sezon öncesi iki temsilcimizin hazırlık maçında karşı karşıya gelmesi bekleniyor. Hem ciddi bir hazırlık, hem de dostluk maçı için iki ekibin özel maçta karşılaşması, bu maça ilginin de yoğun olmasını sağlayacak.