Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tek vücut olduk, Kuşadasıspor'u devirdik… İşte Darıca ailesinin gücü! 1-0

3. Ligde mücadele veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, bugün sahasında ağırladığı Kuşadasıspor’u 1-0 mağlup etti. Taraftarların, Darıca halkının kısacası tüm Darıca ailesinin tek vücut olduğu maçta muazzam görüntüler vardı. Bu galibiyetle puanını 22’ye çıkararak 12.sıradaki yerini koruyan temsilcimiz, haftaya Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak.

Tek vücut olduk, Kuşadasıspor'u devirdik… İşte Darıca ailesinin gücü! 1-0
14 Nisan 2024 - 18:15
Darıca 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya taraftarları müthiş bir ilgi gösterdi. Stadı hınca hınç dolduran ve arkasında büyük bir güç hissederek maça başlayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 11.dakikada Hozan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Kuşadasıspor karşısında yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ekibimiz, maçı kazanmasını bildi ve hayati bir 3 puan elde etti. 

ÇINARALTI MUAZZAM DESTEK VERDİ
Darıca Gençlerbirliği’nin cefakar ve vefakar taraftar grubu Çınaraltı, 90 dakika boyunca muazzam bir destek vererek galibiyette başrol oynadı. Eski günlerin akla geldiği ve tribünlerin dopdolu olduğu bu önemli maçta DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı Tribün Lideri Orhan Atik, tribünlerle beraber galibiyetin coşkusunu futbolcular ve teknik heyetle beraber kutladılar. 

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI
Bu önemli maça Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar, Darıca Gençlerbirliği’nin yeni başkanı Ahmet Yıldırım, Darıca G.B eski Başkanı Arif Gülen, Darıca Gençlerbirliği’nin eski yöneticilerinden Eren Ertuğrul Işık ve Yakup Törk, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı. 
Bu çok önemli galibiyetle puanını 22’ye çıkararak 12.sıradaki yerini koruyan temsilcimiz, haftaya Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak. Ekibimiz son haftada ise sahasında Akhisarspor’u ağırlayacak. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum