Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B geri döndü!1-0

3.Ligde haftalardır kazanamayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, sonunda şeytanın bacağını kırdı. Sahasında Altındağ Belediyespor'u ağırlayan ekibimiz, Ahmet Kutluer'in attığı gol ile rakibini 1-0 mağlup etti.

Darıca G.B geri döndü!1-0
01 Mart 2020 - 16:31
Maça harika bir baskı ile başlayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, rakibi karşısında gol pozisyonları buldu. 14.dakikada Selman ceza sahasında düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen kaptan Ahmet Kutluer, topu ağlara göndererek ekibimizi 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti.
İkinci yarıda da çok sayıda pozisyon bulan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, bulduğu net fırsatları değerlendiremedi ve karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. 

DARICA STADI BAYRAKLARLA DONATILDI
Darıca Stadı, bu önemli maç öncesi Türk Bayrakları ile donatıldı. Suriye’nin İdlib kentinde Hain saldırı sonucu Şehit Düşen Mehmetçiklerimizin haberinin gelmesinin ardından Altındağ Belediyespor maçı öncesinde Darıca G.B Taraftarları ve protokol birlik beraberlik mesajı verdi. Darıca G.B'li futbolcular ise atılan golden sonra asker selamı verdi.