Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Team Garage'den Şehitler için konvoy

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Kendilerine ‘’ Team Garage’’ olarak tanımlayan ve sosyal medyada grupları bulunan modifiyeli özel araç sahipleri, İdlib’deki Şehitlerimiz için konvoy oluşturarak şehir turu attılar.

 Team Garage'den Şehitler için konvoy
01 Mart 2020 - 14:43


İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından düzenlenen hava saldırısında 34 askerin şehit olmasına tepki göstermek ve Mehmetçiğe destek olmak amacıyla
Kendilerine ‘’ Team Garage’’ olarak tanımlayan ve sosyal medyada grupları  bulunan modifiyeli özel araç sahipleri konvoy oluşturdu. Grup Türk bayraklarıyla Darıca’da şehir turu atarak, Gebze Mustafapaşa Camii önünde Saygı Duruşu’nda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudular.

Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan askerler için kendilerine ait sosyal medya Grubu üzerinden yapılan paylaşımlarla Darıca Nenehatun Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir araya gelen Team Garage Grubu burada tekbir getirip, ‘’Şehitler ölmez, Vatan bölünmez’’şeklinde sloganı attılar. 

Grubun başkanı Rahman Turan yaptığı açıklamada, ‘’ Bugün burada toplanmamızın sebebi İdlib’deki Şehitlerimiz için Team Garage Kocaeli olarak amacımız taşkınlık değil, Emine Bulut için de aynı konvoyu yapmıştık, bugün de yapıyoruz, yarın da yapacağımız, daha sonraki gün de yapacağız. bizi sadece şöyle bilin, modifiye araç grubu taşkınlık yapan gençlik grubu değiliz, biz vatanımızı seven insanız, bugün de onu göstermek için burada toplandık ‘’ dedi.

Daha sonra Türk Bayrakları ile süsledikleri araçlarıyla konvoy oluşturan Team Garage Grubu, Polis eskortluğu eşliğinde Darıca Atatürk Caddesi üzerinden geçerek İstasyon Caddesi üzerinden Gebze’ye geçtiler. Gebze Mustafapaşa Camii önüne gelen grup,Saygı Duruşu’nda bulunarak İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra olaysız şekilde dağıldılar.