Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DADEF Genel Merkez Hizmet Binası'nın açılışına yoğun ilgi

Darıca Dernekler Federasyonu (DADEF) Genel Merkez Hizmet Binası, hafta sonu yapılan harika bir programla açıldı. Osmangazi Mahallesi Atatürk Caddesi No: 352 adresinde hizmete giren Darıca Dernekler Federasyonu (DADEF) Genel Merkez Hizmet Binası’nın açılışına çok sayıda protokol üyesi katıldı.

DADEF Genel Merkez Hizmet Binası'nın açılışına yoğun ilgi
04 Mart 2024 - 11:40
Darıca Dernekler Federasyonu (DADEF) Genel Merkez Hizmet Binası açıldı. Açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,  CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan, Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya, İyi Parti Darıca Belediye Başkan adayı Özhan Öztürk, Darıca Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kadir Gedikli, BTP Darıca Belediye Başkan adayı Cevat Demircan, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar, İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal,  BBP Darıca İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, muhtarlar ve muhtar adayları, STK’lar, Darıca ve Kocaeli’de bulunan il dernekleri başkanları ve yönetmleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa gelen tüm herkese teşekkür ettiklerini belirten DADEF Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Koca, ‘’Bizim amacımız gayemiz ve birliktelik sağlamak. Hepimizin doğduğu yerler farklı ama doyduğumuz yer aynı. Hepimiz bu güzel şehirde ikamet ediyoruz. Biz Darıca’da STK’ların gerçek gücünü oluşturmak istiyoruz. Bütün paydaşlarla masaya oturduk. Bizim masamızda ayrı gayrı yok. Hepimizin tek bir amacı var o da bu şehre hizmet etmek. Bizlere bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a çok teşekkür ederiz’’ dedi. Yapılan konuşmaların ardından kurdela kesimi yapıldı ve DADEF’in yeni binası resmen açıldı.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum