Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiler; Gebze artık il olmalı!

Gebze Ticaret Odası’nda Haziran ayı olağan meclis toplantısında GTO Başkanı Çiler, Gebze’nin neden il olması gerektiğini anlattı.  

Çiler; Gebze artık il olmalı!
30 Haziran 2022 - 15:42
Gebze’nin Türk ekonomisi ve teknolojisi açısından önemini yüksek seslerle anlatan Çiler, buna rağmen ilçe statüsünde olduğunu söyledi. Tek başına 31 ilden Gebze’nin, Darıca, Dilovası ve Çayırova ile birlikte, 54 il 3 Büyükşehir’den büyük olduğuna dikkati çeken Başkan Çiler, artık Gebze’nin il olması gerektiğini söyledi.

 POLİTİKA ANKARA’DAN SANAYİ GEBZE’DEN YÖNETİLİR

Çiler konuşmasında şunları söyledi: “Gebze tek başına 31 ilden daha büyük. Darıca 10 ilden büyük. Çayırova 3 ilden büyük. 4 ilçenin toplamı 54 ilden büyük. Bunlardan 3 tanesi de büyükşehir. Katma değer üretenler burada. Sadece GOSB tek başına 15 milyar dolar ihracat yapmıştır. İhracattan sonra İstanbul’dan sonra ikinci sıradayız. Bursa’nın 10 katı kadar vergi veriyoruz. STK’lara, meslek odalarına sesleniyorum. Siyasi erk bize sahip çıkmalı. Gebze’nin sahibi, sizler ve bizlersiniz.  Sadece bu bölgede 10 tane OSB var. Gebze’de 111 Ar-Ge merkezi var. Lütfen sesimizi duyun. Politika Ankara’dan yönetilir ama sanayi Gebze’den yönetilir. Eğer ülke ekonomisine bu kadar katkı sağlıyorsak, bu kadar ihracat yapıyorsak il olmalıyız.

100 İL ARASINDA GEBZE OLMALI

Biz Kocaeli’nin en büyük ilçesiyiz. Bir aile olduğumuzu her zaman söylüyoruz ama biz büyümeye devam ediyoruz. Ailenin büyüyen üyeleri de kendi yuvalarını kurar. Gebze’nin il olması için en kısa zamanda bir çalıştay yapmak istiyoruz. Cumhuriyetin yüzüncü yılına girerken 100 il arasında Gebze’nin de büyükşehir olarak yer almasını istiyoruz. 1979’da Gebze’ye geldim ve o günden beri Gebze’deyim. Ben Gebze’yi çok seviyorum. Bu konuda siyasi erken baskı yapalım.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum