Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'da Barış Kotan adaylığını büyük bir coşku ile açıkladı!

CHP Darıca İlçe Başkanı adayı Barış Kotan ilçe başkan adaylığı için tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

CHP Darıca'da Barış Kotan adaylığını büyük bir coşku ile açıkladı!
10 Ağustos 2023 - 11:43
CHP Darıca İlçe Örgütü'nde gerçekleşen toplantıya CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Darıca Önceki Dönem İlçe Başkanları Yakup Törk, Gürer Yıldırım, Baykal Kaya, Erhan Soyak, CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri, Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş konuşarak, “Bugün Barış Kotan kardeşimizin ilçe başkan adaylığı için bir araya geldik. Partimizin geride bıraktığı bir seçimden maalesef kazanamayan bir parti olarak varlığını sürdürmesine rağmen şu anda iki adayımız var. Şu an itibariyle partinin ve ülkenin geldiği bu halde bile umudunu yitirmeyen her iki arkadaşımıza da teşekkür ediyorum. Her iki arkadaşımız da ilçe başkanlığına aday. Her iki adaya da başarılar diliyorum. Hafta sonu partimize yakışır bir ilçe kongresi yapmayı diliyorum” dedi.

“İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

CHP’li Gökhan Aktaş’ın ardından konuşan CHP Darıca İlçe Başkan adayı Barış Kotan, “Çocukluğum, gençliğim, partinin bayraklarını, afişlerini astığımız dileklerden ilçe başkanlığına uzanan bu yolda adayım. Çünkü Mustafa Kemal ile başlayan miras, Müdafa-i Hukuk Cemiyeti'nden, Kuvayi Milliye'ye, vatan topraklarının emperyalizmden kurtarmak için yapılan Erzurum ve Sivas Kongrelerine, Kurtuluş Savaşı'ndan, Cumhuriyet Halk Fırkası, Mustafa Kemal Atatürk'ün benim iki büyük eserim var; ‘Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir.’ ‘Namuslu insanlar da en az namussuz insanlar kadar cesur olmalıdır’ diyen İsmet İnönü'ye, ‘Toprak işleyenin, su kullananın’ diyenin Bülent Ecevit'e ‘Sizlere baktığım zaman ben Serv Anlaşmasını imzalayanları değil, onu yırtıp atanları, Lozan'ı imzalıyorum diyenleri’ Deniz Baykal'a, Hikmet Çetin'den, Altan Öymen'e.

“BU KENTTE SÖZ SAHİBİ OLACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi demek, Kuvayi Milliye demektir. Müdafaa-i hukuk demektir. Anafartalar, Conkbayırı'dır. İzmir'de Hasan Tahsin, Lozan'da İnönü’dür. Tuttuğunu koparandır. Erzurum'da Nene Hatun, Maraş'ta Sütçü İmam'dır. Göreve geldiğimiz zaman ben değil biz diyerek bu kentte söz sahibi olacağız. Darıca ilçe örgütünü sevgiyle birliktelikle, güler yüzlü ve örgütsel çalışmayı sağlamak için aday oldum. 30 yıldır Darıca'nın kapalı kapılar ardında yönetilen AKP zihniyeti tarafından yönetilen belediyeyi sandıkta yenmek için aday oldum. Son seçimlerde aldığımız oyları daha da üzerine çıkarak örgütümüzün önderliğinde geçmişteki hatalardan ders alarak 2024 seçimlerinde hep birlikte kazanmak için aday oldum.

“HERHANGİ BİR YERE ADAY OLMAYACAĞIM”

Partimizin çıkarlarını her daim savunan bir ilçe başkanı olmak için aday oldum. Tüm mahallelerde örgütümüzü canlı tutmak için kadın ve gençlerimizle beraber güçlü bir örgütü inşa etmek için aday oldum. Sokakta çalışan, sandıkta duran, Atatürkçü, inançlı ve mücadeleci örgütün her bireyini dikkat kendini değerli ve kıymetli hissettiği güçlü bir örgütü oluşturmak için adayım. Önceki dönem partimizde görev almış olan hala aktif olarak mücadele eden parti büyüklerimizle oluşturacak bir grup ile Darıca'yı bir bütün yönetmek için adayım. Sizlerin desteği, örgütümüzün gücüyle bu onurlu görevi yapma fırsatına erişirken yerel ve genel seçimlerde tüm aday belirleme süreçlerinde örgütün talep ve önerilerini almadan herhangi bir karara imza atmayacak söz veriyorum. İlçe başkanlığım sürecince hiçbir şekilde istifa edip herhangi bir yere aday olmayacağım.

“ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN DESTEĞİ SUNACAĞIZ”

Darıca ilçe örgütünün politika, proje üreten bir yapıya dönüştür için adayız. Omuzlarımızdaki sorumluluğun ve ağırlığın farkındayız. Adaylık benim için bir parti görevidir. Kadınlarımızın siyasi hayata daha fazla yer almaları toplumsal cinsiyet rollerinin değişmesini ve kadınların liderlik geliştirilmesine katkıda bulunmak için elimizden gelen bütün desteği sunacağız. CHP bir bütündür. Bu bütünlük üyeler kadınlar ana kademe ve benim de içinde mücadele verdiğim gençlik kollarıdır. Gençlik kollarımız, partinin yan gücü değil, öz gücüdür. Bu partide geçmişte yaşanan sorunların bilincindeyiz. Örgüt içerisinde sağlayacağımız birliktelikle iktidara hep beraber yürüyeceğiz. Zamanımı, gücümü, ailemle birlikte Atatürk'ün mirası CHP’yi yerelde ve yerelde iktidar yapmak, değişim ve gelişim için örgütümüzle var olmak için adayım. Sizden bu onurlu görev için destek bekliyor, sizleri mahcup etmeyeceğime söz veriyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum