Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Avcılar Kulübü Derneği'nden önemli başarı

Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği , Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ve Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından düzenlenen 8.Geleneksel Tek Kurşun Atış Müsabakaları yarışmaları, atış tutkunlarını buluşturdu. Yarışmaya Darıca Avcılar Kulübü Derneği üyeleri de katıldı.

Darıca Avcılar Kulübü Derneği'nden önemli başarı
10 Ağustos 2023 - 11:41
Konya Beyşehir atış poligonunda gerçekleştirilen ve bir çok ilden çok sayıda atış tutkununun katıldığı yarışlarda farklı kategorilerde atış müsabakaları yapıldı. Darıca Avcılar Kulübü Derneği’nden Selçuk Urcan 2. Olarak büyük başarı elde etti.

Dernek Başkanı Yasin Özbek yarışma hakkında şu bilgilendirmeyi yaptı; ‘’Konya’da 8’cisi düzenlenen  8. Geleneksel avcı ve atış müsabakalarında Derneğimizi temsilen katılan Selçuk Urcan kardeşimiz Trap Turnuvasında 2. olarak Final Atışlarında derece yapmıştı akus silah’tan Hunter Delux Av Tüfeği kazanmıştı. Sponsorlarımızdan Onreal Parfüm Bilal Sezen Beyin nazik hediyelerini dernek başkanı olarak ben 1 Koli Sterling Trap fişeği hediye ediyorum. Ayrıca bu Derneğimiz Yönetim Kurulu olarak Selçuk arkadaşımızın bul yılkı avcılık pulunu ve dernek aidatını yönetim kurulu olarak bizler karşılayacağız. Birlikte Daha Güçlüyüz.’’

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum