Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükakın Darıca Esnaf Odası Başkanı Erestin'le görüştü

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Darıca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şafak Erestin ve yönetimleriyle de bir araya geldiği toplantıda Darıca-Gebze-OSB bölgesinde yapımı devam eden Metro projesinin ulaşımda çok önemli bir yer tutacağını söyledi

Büyükakın Darıca Esnaf Odası Başkanı Erestin'le görüştü
27 Ocak 2020 - 15:41

 Yerel yönetimlerin birbirleriyle kurdukları iletişimin temelinde bilgi ve tecrübe paylaşımının çok önemli olduğu vurgusu yapılan birliktelikte, sivil toplum kuruluşlarının sosyal konulara dönük projeler üretmesinin önemine de değinildi.

Darıca-Gebze-OSB bölgesinde yapımı devam eden Metro projesinin ulaşımda çok önemli bir yer tutacağını Darıca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şafak Erestin ve yönetimiyle paylaşan Başkan Büyükakın, Kocaelilerin hizmetinde olduklarını dile getirerek, “Bütün gayemiz halkımızın beklentilerine cevap vermektir. Vatandaşımızla her fırsatta bütünleşiyor, kente dair önerilerini de dinliyoruz” dedi. Başkan Büyükakın, “Vatandaşımızın isteklerine cevap vermek için yoğun bir gündemimiz var. Burada STK’larımızın yapacağı çalışmalar ve ürettikleri her olumlu projeyi desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.