Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyük Önder Atatürk'ü özlemle anıyoruz

Bugün 10 Kasım. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 74. yıldönümü. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusunu özlemle ve minnetle anıyoruz.

Büyük Önder Atatürk'ü özlemle anıyoruz
10 Kasım 2012 - 10:56
 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74. yıldönümünde Darıca'da düzenlenen törenle anıldı. Törende Darıcalılar, "Türkiye, idealleriniz ve fikirlerinizden güç alarak yükselişini sürdürecek" sloganlarıyla Atamızı andı.
Törene Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Garnizon Komutanı Erhan Yeşil, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, Darıca İçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, Kızılay Darıca Şube Başkanı Ali Üngan,  siyasi partilerin temsilcileri, bürokratlar ve diğer devlet erkanı yer aldı. Tören ilk olarak Darıca Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti.  Atatürk'ün mozalesine çelenkler koyulduktan sonra Atatürk'ün 74 yıl önce ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05'de "ti" sesi ve sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. Bu sırada gönderdeki Türk bayrağı da yarıya indirildi.
 
DİĞER TÖREN DENİZYILDIZLARI LİSESİNDEYDİ
Anma Etkinlikleri, Deniz Yıldızları Meslek Lisesinde devam etti. Burada yapılan konuşmalardan sonra öğrencilerin hazırladığı şiirler, mektuplar Atamızı bir an olsun unutmadığımızı gösterdi. Günün sonunda çekilen hatıra fotoğrafı ile birlikte herkesin düşüncesi aynıydı: "Seni Özlüyoruz ATAM"