Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti ailesi, Darıca'da toplandı

Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı 8. İlçe Danışma Toplantısını İlçe Teşkilat Binası'nda gerçekleştirdi.Teşkilat üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, partililer salonu tamamen doldururken yerel seçimler öncesi teşkilatların yaptıkları çalışmalar anlatılarak üyelere bilgilendirmelerde bulunuldu.

Ak Parti ailesi, Darıca'da toplandı
10 Kasım 2012 - 11:02
 Danışma toplantısına Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek’in yanı sıra yanı sıra, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel ,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe başkanları, Darıca il ve ilçe meclis üyeleri, Darıca Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı.
 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan 8.Danışma Toplantısı’nda açılış konuşmasını yapan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık 2011 genel seçimleri öncesi teşkilatlarında çalışmaların sürdüğünü ifade ederek ,üye kayıtları ve müşahit eğitimlerinin devam ettiğini, seçimlere kadar en alt kademesinden en üst kademesine kadar teşkilatların birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarının altını çizdi.
Bıyık’ın ardından söz alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise belediye çalışmalarıyla ilgili kısa bir değerlendirme konuşması yaparak projelerle ilgili teşkilat üyelerine bilgilendirmede bulundu. İlçe Yerel Yönetimler Birim Başkanlığı ile Darıca Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları’nın faaliyet raporları okundu. Ardından il ve ilçe meclis üyeleri adına birer konuşmacı partililere hitaben birer kısa selamlama konuşması yaptılar. Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek’in konuşmasının ardından toplantı dilek ve temennilerle son buldu.