Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bizimkiler TÜGEM'den istifa etti

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Kocaeli Şubesi Başkanlığını yapan  Darıcalı Fuat Özdağ ve Yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti,

Bizimkiler TÜGEM'den istifa etti
04 Mart 2022 - 13:41
03 Mart 2022’de yaptıkları istifanın ardından ortak bir yazılı bir açıklama yapan Fuat Özdağ ve yönetimi, TÜGEM’in kuruluşundan bu yana Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, ‘’ Kocaeli yönetimi olarak hiçbir çıkar beklemeden yer aldık. Örnek olacak bir çok etkinlik düzenledik. Son günlerde ise Tügem Merkezi ile yaşanan bazı durumlar bizi son derece üzdü ve rahatsız etti.
İlk olarak şubat ayında yapılan Kocaeli networks etkinliğimizde yaptığımız tüm hazırlık, Ulusal bir ilan portalından aldığımız sponsorluk Tügem Genel Merkez tarafından iptal edildi. Etkinliğe birkaç gün kala gerçekleşen bu durum bizi zorda bıraksa da tüm yönetim kurulu olarak etkili ve kalabalık bir organizasyon düzenledik.’’ dedileri

 ODA SEÇİMLERİ İÇİN TARAF OLAMAYA ÇALIŞTILAR

TÜGEM Genel Başkanı ve Genel Sekreteri’nin Kocaeli Emlakçılar Odası seçimlerinde kendilerini rahatsız edecek kadar taraf olup, baskı yapmasnın kendileri tarafından hoş kerşılanmadığının ifade edildiği yazılı açıklamada, ‘’ Kocaeli’de yaşayan,çalışan biz emlakçılar kendi şehrimizde yapılacak olan bir seçimde istediğimiz adaya oy vermekle özgürüz. Çünkü burası bizim yerelimiz, özelimiz… Demokrasiye aykırı düşen bu tavrın karşısında durarak istifa ettik.
Ayrıca yönetim kurulu üyemiz Gökhan Adıgüzel’in dün akşam sosyal medya hesabında yapmış olduğu bir paylaşıma Tügem Genel Başkanı ve Genel sekreterinin rahatsız olması ve kaldırma talebinde bulunması ise uygunsuzdur ve kabul edilemez. Tügem yönetiminde olmamız bizim şahsi hesaplarımızda paylaşım yapmamıza yani özgür irademize ket vuramaz. 
Bizler mesleğimizin itibarî ve demokrasiye olan inancımız için doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz. Herkes oyunu istediği kişiye vermekte ve desteklemekte özgürdür.
Yarın gerçekleşecek olan Kocaeli Emlakçılar Odası seçimimizin şehrimize, mesleğimize, meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.
Barış ve güzellik içinde bir seçim ve sonucunda seçilen başkanın kimseyi ayrıştırmadan,mesleğimiz için iyi katkılar sunacağı bir dönem dileriz.
Kocaeli Tügem’e üye olan dostlarımıza, farklı şehirlerdeki dostlara ve Meslektaşlarımıza sevgilerimizi ve saygılarımızı sunarız…’’ şeklinde konuştular
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum