Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık, yolu kapatan müteahhide ateş püskürdü

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, SEDAŞ’ın alt yapı çalışmaları sırasında yolu kapatması üzerine müteahhit firma yetkililerine ateş püskürdü. Bıyık yolu kapatmaya haklarının olmadığını belirterek, ceza yazılmasını istedi.

Başkan Bıyık, yolu kapatan müteahhide ateş püskürdü
05 Kasım 2023 - 10:49
SEDAŞ, Darıca Tuzla Caddesi’nde yaptığı çalışması sırasında müteahhit firma bir sokağı ulaşıma kapattı. Yol toprak yığını ile dolarken, herhangi bir güvenlik önlemi alınmadı. Yolun kapatıldığı yere gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, SEDAŞ müteahhidinin çalışanına adeta ateş püskürdü.

Muzaffer Bıyık müteahhit nedeniyle vatandaştan laf işittiğini belirterek, “Sokağı trafiğe kapatma yetkiniz neye göre var? Ben belediye başkanı olarak sokak kapatmıyorum. Siz kimsiniz ya! Allah aşkına bu kadar mı hoyrat davranılır. Almadığınız iş güvenliği konularını geçtim, gündüz işinde sokağı trafiğe kapatıyorsunuz. İşimiz gücümüz yok sizin arkanızı mı toparlayacağız. Sabah vatandaş arıyor beni, niye ben sizin yüzünüzden vatandaştan laf işiteyim. Benim ne kabahatim var” dedi.

Başkan Bıyık zabıtanın gelmesini, ceza kesilmesini istedi. Belediye görevlilerinden ceza kesildiğini öğrenen Bıyık, “Bir kere daha yazın. 2-3 kere yazın, 3-4 kere yazın, kaç kere yazarsanız yazın” diye tepki gösterdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum