Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ayşegül'e, doğum gününde  '' İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi''nden sürpriz

Sosyal Farkındalık projeleriyle Gebze bölgesinde önemli bir yer edinen eğitimci ve ‘’ İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi’’ sahibi Nuray Küfüdür, bu kapsamda özel gereksinimli Ayşegül Enç’e doğum gününde uyguladığı cilt bakımıyla yeniden bir yüz ifadesi kazandırdı.

03 Ocak 2024 - 13:50 - Güncelleme: 03 Ocak 2024 - 18:18
‘’ İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi’ sahibi Nuray Küfüdür, doğum günü olan özel gereksinimli Ayşegül Enç için harekete geçerek cilt bakımını, manikürünü yapıp saçlarını boyattı. En sevdiği renklerden oluşan ojelerle tırnaklarına da işlem yapılan Ayşegül için daha sonra Küfüdür eşliğinde alışverişe çıkıldı.
Bambaşka bir görüntüsüyle kızını karşısında gören anne Halide Enç, mutluluktan oldukça duygulu anlar yaşarken,, Nuray Küfüdür, ‘’ Söz konusu güzellik olduğunda hiç bir engel tanımıyoruz. Doğum günü olan Özel gereksinimli Genç kızımız Ayşegül’e hayatının ilklerini yaşatarak, ona yeni bir ‘Kendisini’ hediye ettik. Ayşegül’e öncelikle neler yapacağımıza karar vererek ona özel protokollerle ilk kez cilt bakımı yapıldı, manikür yapılarak en sevdiği renk ojeler sürüldü, alışveriş sonrası saçlar boyanarak beyazlara veda edildi ve makyajla birlikte annemizin karşısına çıkmaya hazır hale getirildi. Bu oldukça özel farkındalık projesinde; yaptığım her işte her daim desteklerini güç bildiğim canım ekibim İlk İz Estetik Ailesine, bizlere destek olan Gebze çarşımızın değerli esnafları Libra Butik’in sahibi Nagihan hanıma, Güneş Takı Evi’nin sahibi Ebru Hanıma, Ayşegül’e ulaşmamıza vesile olan Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı kıymetlimiz Sn. Melek Arıkan’a ve tüm gününü bizlerle birlikte geçirerek her bir özel anı kayda alan Maya Grup Teknoloji’ye teşekkürü bir borç biliriz. Bizim için oldukça keyifli olan bu projemizde Ayşegül ve dünyalar iyisi annemize sevgilerimizi iletiyor, nice güzel projelerde buluşmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. ‘’dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum