Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Gençlerbirliği için bir yol haritası belirlememiz gerekiyor!

Darıca’nın en büyük markası olan Darıca Gençlerbirliği, uzun yıllar kaldığı profesyonel liglere bu sezon küme düşerek veda etmişti. Dönemin Darıca Belediye Başkanı olan Şükrü Karabacak tarafından şirketleştirilen ve Darıcalılar haricinde çok sayıda isme satılan ve iyi yönetilemeyen Sarı-Yeşilli ekibimizin artık BAL Ligi öncesi yeni bir yol haritası belirlemesi gerekiyor.

Darıca Gençlerbirliği için bir yol haritası belirlememiz gerekiyor!
10 Mayıs 2024 - 12:20
Türkiye’ye örnek olan Darıca Gençlerbirliği’nin tesislerinin tüm giderleri Darıca Belediyesi tarafından karşılanıyor. Ayrıca personellerinin, altyapı antrenörlerinin, elektrik, su, doğalgaz ve kulüp otobüsünün tüm giderleri de Darıca Belediyesi’ne ait. 
Şirketleştirildikten sonra Darıca halkının da uzaklaştığı sadece gerçek Darıca Gençlerbirliği sevdalılarının maçlara geldiği son 4 sezonda çoğu şey yanlış yapıldı. Bir sezonda kulüp, 2-3 kez el değiştirdi. Tüm kamuoyu, herşeyin düzelmesini beklerken herşey daha da kötüye gitti ve bu sezon 1934 yılında kurulan bu büyük camia BAL Ligi’ne düştü. 
Sarı- Yeşilli ekibimizin en önemli ihtiyaçlarını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık öncülüğünde karşılayan Darıca Belediyesi, artık bu duruma el atmalıdır. Bu koca camiayı yola sokması gereken kurum da Darıca Belediyesi’dir. Darıca Belediyesi öncülüğünde artık daha sağlam adımlar atılmalı ve Darıca Gençlerbirliği kurumsallaşmalıdır. Darıcalılardan oluşan bir yönetim kurulmalı ve Hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hem de Darıca’da bulunan büyük firmaların kulübe sponsor olması gerekmektedir. Kulüp yeniden dernekleştirilerek Darıca halkıyla yeniden bütünleşmelidir. Altyapıya daha fazla önem verilmelidir. Altyapıda top koşturan tüm minik Darıca Gençlerbirliği sevdalıların malzemeleri üst düzey olmalıdır. Tüm Darıcalılar asırlık çınara sahip çıkmalıdır. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık öncülüğünde artık Darıca Gençlerbirliği eski günlerine kavuşmalıdır. 
Evet belki de kulübün borç miktarı henüz bilinmiyor. Ancak akılcı ve ortak çözümlü bir yönetim anlayışıyla borçlar taksitlendirilip, çeşitli projelerle ödenebilir. Darıca Gençlerbirliği sevdalısı iş insanlarının da büyük destekleri ile Darıca’nın en büyük markası olan Darıca Gençlerbirliği’ni eski günlerine döndürebiliriz. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum