Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aşevi için Nail Çiler'e teşekkür ettiler

Üç belediye başkanı mobil aşevini inceledi Depremin 2. günü bölgeye giden 10 ilçenin belediye başkanlarından, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dİlovası Belediye Başkanı Hamza Şair ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt Gebze Ticaret Odası tarafından depremzedelere verilmek üzere kurduğu mobil aşevini gezerek incelemelerde bulundular.

10 Şubat 2023 - 20:34 - Güncelleme: 10 Şubat 2023 - 20:46
Günde 10 bin kişiye 3 çeşit sıcak yemek verecek kapasitedeki mobil aşevi için GTO Başkanı Nail Çiler’e teşekkür eden başkanlar, emeği geçen herkes için ‘’Allah razı olsun’’ dediler. Ekpleri, araç gereçleri ve teçhizatlarıyla birlikte deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarında yer alan Kocaeli Bölgesi’nin 10 ilçe belediyesi bir yandan görevlerini yapma gayretinde olurken, diğer yanda vatandaşların ihtiyaçlarının eksiksiz olarak yerine getirilmesi konusunda çaba sarfediyorlar. 

MUZAFFER BIYIK; NAİL ÇİLER VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİZ 

Aynı zamanda Kahramanmaraşlı olan Darıca Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Ramazanoğlu ile birlikte önceki gün deprem bölgesine gönderilen GTO’ya ait mobil aşevinde incelemelerde bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dİlovası Belediye Başkanı Hamza Şair Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve ekibine sonsuz teşekkürlerini ilettiler. Başkan Bıyık yaptığı açıklamada, ‘’ Gebze Ticaret Odamız’ın bu güzel hizmetini yerinde görmek istedik, burada hizmet veren arkadaşlarımıza da kolay gelsin dileklerimizi sunuyoruz. Maşallah her yer bereketli Allah kesenize bereket versin. Sanayicilerimizin, iş insanlarımızın Allah yokluğunu göstermesin. Bizzat Nail başkanımızın şahsında, yönetimini de, üyelerini de kutlayarak hemşehrilerimin adına, depremi yaşayan vatandaşlarımız adına da şükranlarımızı sunuyorum’’ dedi. 

ŞENER SÖĞÜT; ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın duygularına tüm kalbiyle katıldığını ifade ederek, ‘’ Gebze Ticaret Odamız’ın bu güzel aşevini buradaki ihtiyacı olan depremzedeler için kurmalarından dolayı başkan Nail Çiler’e , yöneticilerine, desteği olan iş insanlarına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız. Allah razı olsun’’ dedi. 

HAMZA ŞAYİR; BURADA NORMAL BİR ŞEY GÖRMÜYORUZ, ÇOK PROFESYONELCE

 Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şair ise, kendisinden önce açıklamalarda bulunan her iki başkanın da görüşlerine katıldığını belirterek, ‘’ Üyelerden gelen aidatların ve ayrıca sanayicilerimizin gelen desteklerin çok güzel yerlerde kullanıldığını görüyoruz. Burada biz normal bir şey görmüyoruz, profesyonel bir tesis görüyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun’’ şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum