Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Partili Acay; Fitnelere ve fesatlara izin vermeyelim

Darıca Beldiye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın basın toplantısına katılarak burada bir konuşma yapan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, seçimlere 15 gün kaldığını hatırlatarak, ‘’ Gerginliğe, toplumumuzu bölecek, toplumumuzu parçalayacak fitnelere, fesatlara izin vermeden, seçmenimizin sağlıklı bir şekilde iradesini sandığa yansıtması için her türlü kavgadan uzak bir seçim süreci yürütüyoruz. Bunun da önderliğini AK Parti teşkilatları yapıyor.’’ dedi

01 Mayıs 2023 - 15:54 - Güncelleme: 01 Mayıs 2023 - 16:06
Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı Başkanı Ufuk Acay yaptığı konuşmasında,  AK Parti Darıca Teşkilatı’nın  birlik ve beraberlik içerisinde tüm kademeleriyle Kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla,mahalle teşkilatlarıyla dinamik bir yapı içerisinde, Darıca'da kapı kapı, sokak sokak, ev ev gezdiklerini söylyerek, ‘’ Bir taraftan belediye başkanımız, bir taraftan milletvekili adaylarımız bir taraftan kadın kollarımızla inanın her gün neredeyse tüm kademeler farklı bir şekilde Darıca'nın farklı mahallelerinden hane ziyaretlerinden tutun esnaf ziyaretlerine kadar, esnaf ziyaretlerinden tutun  farklı ziyaretlere kadar geziyoruz. 

CUMHURBAŞKANIMIZA VE PARTİMİZE HER GÜN ARTAN İLGİ VAR

 Ufuk Acay konuşmasının devamında şunları kaydetti ; Gerek cumhurbaşkanımıza gerekse partimize ilginin, alakanın ve teveccühün her geçen gün daha da arttığını bizzat müşahede ediyoruz. Ve inanıyoruz ki bu ilginin her geçen gün daha da artacağını, özellikle Cumhurbaşkanımızın her gün neredeyse çok büyük bir projeyi hayata geçiriyor olması, bununla beraber vatandaşımızın hizmetine sunuluyor olması da 20 yılın hizmetlerinin bugün yirmi yıllık belirlenen emeklerin de bugün çok büyük yatırımlarla hizmetler olarak da milletin hizmetine sunuluyor olması da insanlarımızın partimize olan ve cumhurbaşkanımıza olan güvenini bugün bir kez daha gözler önüne sürmesi açısından çok kıymetli oluyor. 

14 MAYIS’TA CUMHURBAŞKANIMIZI DA, PARTİMİZİ DE YENİDEN İKTİDAR YAPACAĞIZ

Bunları bizzat sahada müşahede ediyoruz. Inşallah 14 Mayıs'ta da cumhurbaşkanımızı ve partimizi yeniden iktidar yapacağız. Bu konuda hiç şüphemiz yok Elhamdülillah. Özellikle ben buradan milletvekili adaylarımıza ve milletvekillerimize bir teşekkür Istiyorum. Inanın sahada gezerken şunu görüyoruz arkadaşlar. Her ne kadar farklı farklı dedikodular, farklı farklı şeyler söylenilmiş olsa da milletvekili adaylarımızın gerek çalışma performansı, gerekse bölgesinin sorun ve sıkıntılarda hakimiyetleri ve vatandaşlarla kurmuş oldukları sıcak ve samimi diyalog, partimizin de bölgemizdeki oylarına milletvekili adaylarımızın da özellikle katkı yaptığını ve bu anlamda ciddi bir sinerji oluşturduğunu da buradan ifade etmek isterim. Sadece genel politikalarımızda değil sayın milletvekillerimizin de yerel de de kurmuş olduğu sıcak ilişkilerin, güzel diyalogların oylarımızın da artmasına ciddi katkı yaptığını buradan ifade ediyorum. Inşallah kıymetli arkadaşlar 14 Mayıs'a kadar Darıca özelinde söyleyeyim. Huzur içerisinde diğer siyasi partideki arkadaşlarla huzuru da bozmadan, onlarla da bölgemize layık, nezaketli ve samimi huzur ortamına da  kırmadan, dökmeden, ötekileştirmeden tüm seçmenler açısından söylüyorum ve bir diğer siyasi parti açısından da söylüyorum. Güzel bir  çalışma yapıyoruz. Gerginliğe, toplumumuzu bölecek, toplumumuzu parçalayacak fitnelere, fesatlara da izin vermeden seçmenimizin sağlıklı bir şekilde iradesini sandığa yansıtması için her türlü kavgadan uzak bir seçim süreci yürütüyoruz. Bunun da önderliğini AK Parti teşkilatları yapıyor. Bunu da böyle bilmenizi özellikle belirtmek isterim 14 Mayıs seçimlerinin başta Kocaeli'mize, sonra ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum