Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milletvekili Yaman; Seçimlerde millet gereğini yapacak

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca’daki basın toplantısında yaptığı konuşmasında, tam bağımsız bir Türkiye hedeflerinin olduğunu belirterek, 14 Mayıs’taki seçimlerde Türk Milleti’nin gereğini yapacağını söyledi.

Milletvekili Yaman; Seçimlerde millet gereğini yapacak
01 Mayıs 2023 - 16:18
14 Mayıs Tarihi’nde yapılacak seçimlerde yeniden Ak Parti Milletvekili Adayı olan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca’daki konuşmasında,  “Aziz milletimiz bir tercih yapacak. Tam bağımsız bir Türkiye hedefimiz var. Dünya barışının temsilcisi olan Cumhurbaşkanımız var. Türkiye umuttur, Türkiye kalptir. Türkiye, Türkiye’den çok daha büyüktür, Bizim de taahhütlerimiz var onların da. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. 15 seçimde bu millet gereğini yapmıştır. Bu seçimde de yapacağına inanıyorum. Yasaklarla idare ediliyordu bu ülke ve biz bunu ortadan kaldırdık. Cenazelerimizi, bebeklerimizi hastanelerde rehin bırakılan bir Türkiye’yi devralmıştık. Dünyada saygınlığı olmayan bir ülkeyi devralmıştık. Türkiye’nin kalkınması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Duble yollarla Anadolu’yu birbirine bağladık. Her şehre üniversite yaptık. Havalimanı sayısını 52’ye çıkardık. Daha çok yapmamız gereken iş var” diye konuştu. 

ÜLKENİN GÜNDEMİNDE DEPREM VARKEN, BİZ SEÇİMİ KONUŞUYORUZ

Konuşmasında muhalefet partilerine de yüklenen Yaman, “Ülkenin en büyük sorunu ana muhalefet sorunudur. Şu anda ülkenin gündeminde deprem var biz seçimi konuşuyoruz. Depremin ikinci günü ‘Seçimleri iptal ettirmeyeceğiz! dediler. İngiltere toprak parçası kadar bir yerde deprem oldu. Yunanistan’dan daha büyük bir ülke kadar yapı stoku çökmüş. Van Depremi’nde ve Elazığ Depremi’nde şehirleri ayağa kaldırdık, şimdi de ayağa kaldıracağız. 85 milyon kardeşler topluluğuyuz. Yıkılan şehirlerimizi yeniden inşa edeceğiz. Amerikan Başkanı ‘Cumhurbaşkanını oradaki muhalefetle devireceğiz’ diyor ama muhalefet liderlerinin sesi çıkmıyor” şeklinde konuştu.
 Türkiye’nin artık eskisinden çok daha güçlü bir yapısı olduğunu vurgulayan Yaman, “Amerika senin ne haddine diyen sadece Cumhur İttifakı’ydı. İHA’larımız ve SİHA’larımız var çok güçlüyüz. Aziz milletimiz bir tercih yapacak. Tam bağımsız bir Türkiye hedefimiz var. Dünya barışının temsilcisi olan Cumhurbaşkanımız var. Tahıl krizini çözen bir liderimiz var. Türkiye umuttur, Türkiye kalptir. Türkiye, Türkiye’den çok daha büyüktür. Bize emanet edilen çok büyük coğrafyalar var” ifadelerini kullandı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum