Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2. Lig için gün sayıyoruz!

3.Lig 2’nci Grup’taki temsilcimiz Darıca G.B emin adımlarla 2.Lig’e ilerliyor. Ekibimiz ligin bitmesine son 6 hafta kala liderliğini sürdürürken, Kulüp Başkanı Mücahid Vural her maça final gözüyle baktıklarını, aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını belirtti.

2. Lig için gün sayıyoruz!
30 Mart 2018 - 10:29
Özellikle ikinci yarıda çok iyi performans ortaya koyan, sadece kentlisi Gölcükspor’a kaybeden Sarı-Yeşilli ekibimiz son 6 haftaya hem üç puan önde olma, hem de takipçisiyle evinde oynama avantajıyla giriyor. 
Temsilcimiz diğer maçlarını Kırıkhan, Yeşil Bursa, Anadolu Bağcılar, Erzincan, Yeni Ordu ve Muğla gibi dişine göre rakiplerle oynayacak. 
En yakın takipçisi 24 Erzincan’in bu hafta evinde Pazar, ardından deplasmanda Ankara Demir ile çok zorlu maçları var. Güneydoğu ekibi ayrıca Erciyes, Erok ve Gölcük ile oynayacak. Kalan maçların fikstür avantajı da temsilcimizden yana. Darıca G.B, sondan üçüncü haftada rakibiyle oynayacağı maçtan önce aradaki puan farkını daha da açabilir. 
Kulüp Başkanı Mücahid Vural her maça final gözüyle baktıklarını, aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını belirterek, “Buraya kadar çok iyi götürdük. Ancak asıl zorluk bundan sonra. Yönetim, teknik ekip, futbolcu, taraftar şampiyonluk için kenetlendik, inşallah mutlu sona ulaşacağız” dedi.