Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eğitim-İş, yeni müfredat için imza topluyor

Eğitim-İş Sendikası, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni eğitim öğretim programına karşı yurt genelinde imza kampanyası başlattı. Gebze Bölgesi’nde de dört ilçede stantlar kuruldu.

Eğitim-İş, yeni müfredat için imza topluyor
06 Mayıs 2024 - 11:29
Eğitim-İş Sendikası, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni eğitim öğretim programına karşı tüm yurtta imza kampanyası başlattı. Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Bülent Metin ve yönetim kurulu üyeleri ile üyeler de Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçeleri’ndeki tüm okullar ile şehrin merkezi yerlerinde kurdukları stantlar ile yurttaştan imza topladı. Toplanan imzalar 07 Mayıs Salı günü şube yönetimleri tarafından sendikanın genel merkezine iletilecek. Eğitim-İş Genel Merkezi de bu imzalar ile birlikte yeni müfredata dair değerlendirmesini Milli Eğitim Bakanlığı’na aktaracak.

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube yönetimi tarafından konuya dair yapılan açıklamada, “Bilimsel anlayıştan yoksun, katılımcı bir yöntem ile hazırlanmamış bu müfredat geri çekilene kadar mücadelemiz devam edecek. Okullarımızda öğretmenlerimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri ışığında laik, bilimsel ve çağdaş eğitimin gereklerini yerine getirmeye devam edecektir. Eğitim-İş olarak, ‘Vatanı sevmek çocukları korumakla başlar’ diyoruz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamaktan uzak çağdışı tüm adımlara karşı dimdik durmaya devam edeceğiz” görüşlerine yer verildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum