Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DarıcaKart projesi hayata geçiyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesinde yer alan DarıcaKart projesi hayata geçiyor.

DarıcaKart projesi hayata geçiyor
07 Mayıs 2024 - 12:56
Darıca Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde, sadece Darıca’da ikamet eden vatandaşların kullanacağı ve tüm sosyal tesislerde yüzde 20 indirimin uygulanacağı DarıcaKart projesi önümüzdeki günlerde hayata geçecek.

Darıca Belediyesi Mayıs ayı meclisinde DarıcaKart projesinin hayata geçirileceğini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, DarıcaKart’ın sadece Darıca’da ikamet edenlere verileceğini belirtti. Başkan Bıyık, DarıcaKart’ı, talep eden vatandaşlara cüzi bir miktarla Darıca’da oturan her vatandaşın alabileceğini ifade etti. DarıcaKart sahipleri, belediyenin restoran ve kafe türü tüm sosyal tesislerinden yüzde 20 indirimle yararlanacak. 

Darıca Belediyesi’nin Mayıs ayı meclisinin birinci oturumunda CHP Darıca Belediye meclis üyesi Can Bulut Yılmaz, DarıcaKart’ın Darıca’da ikamet eden her vatandaşa bedelsiz verilmesini önerdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise bu öneriye aidiyeti ortadan kaldırdığı gerekçesiyle karşı olduğunu belirtip, “Kart sahibi, bedavaysa yine çıkartır. Suiistimal olmasın, derdimiz karttan para kazanmak değil. Kart ile indirim yapacaksak bedeli ödenmeli. Kaldı ki kart sahibi bir öğün yemekte dahi kartın parasını geri alacaktır” dedi.  
CHP’li meclis üyesi Can Bulut Yılmaz, DarıcaKart’ın indirim oranının yüzde 20’den daha yüksek tutulmasını önererek bunun örneğinin çevre ilçelerdeki belediyelerde uygulandığının da altını çizdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum