Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tuncer Saltaş, CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na aday oldu 

Geçtiğimiz dönem CHP Darıca Belediyesi meclis üyesi olan ve 31 Mart yerel seçimleri öncesi partisinden de Darıca Belediye Başkan aday adayı olan Tuncer Saltaş, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’na aday oldu.

Tuncer Saltaş, CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na aday oldu 
06 Mayıs 2024 - 11:36
Tarihi henüz netleşmeyen ilçe kongresi öncesi CHP Darıca’da hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz dönem CHP Darıca Belediyesi meclis üyesi olan ve 31 Mart yerel seçimleri öncesi partisinden de Darıca Belediye Başkan aday adayı olan Tuncer Saltaş, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’na aday oldu. Uzun yıllardır Darıca’da siyaset yapan ve CHP Darıca İlçe Başkan adayı olan Tuncer Saltaş, yapılacak kongre öncesi partilileriyle tek tek buluşup, desteklerini istiyor. 

TUNCER SALTAŞ KİMDİR?
12 Eylül 1979 Ardahan doğumlu.1986’da Darıca’ya yerleşti. İSG Uzmanı Saltaş, Anadolu Üniversitesi’nde mahalli idareler üzerine eğitim aldı. Özel Hayat Tıp Merkezi’nin kurucusu olan Tuncer Saltaş, ayrıca Gebze’de Şifa OSGB’nin de kurucu ortağı. Bu işyerlerinde birçok spor kulübüne gönüllü sağlık hizmeti veren Tuncer Saltaş, amatör liglerde, çeşitli takımlarda yıllarca futbol oynadı. Halen Gebzespor yönetiminde görev yapıyor. Kısa adı KAISİAD olan Kars Ardahan Iğdır İş İnsanları Derneği kurucular kurulu üyeliği, Darıca Halk Evleri Derneği genel sekreterliği, Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Derneği yönetim kurulu üyeliği, Darıca Ardahan Güzelyurt Köyü Derneği yönetim kurulu üyeliği ve kısa adı MAGİAD olan Marmara Girişimci İş Adamları Derneği kurucu genel başkanlığı görevlerinde bulundu. Saltaş, evli ve 3 çocuk babası.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum