Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sanayiciler iftarda buluştu

Sanayici ve iş adamlarıyla GTO’nun iftar yemeğinde bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sanayici olarak Gebze’de ikamet edilmesi gerektiğini, ticari merkezleri üretimin yapıldığı kentimize yani Gebze’mize taşınması gerektiğini düşünüyorum” sözleriyle çağrıda bulundu

Sanayiciler iftarda buluştu
10 Ağustos 2012 - 12:11
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası’nın düzenlediği iftar yemeğinde sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in ev sahipliğinde Old Castle Otel’de verilen iftar yemeğine, Gebze bölgesinde bulunan organize sanayi bölgelerinin yöneticileri, işadamları, sanayicilerin yanı sıra Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Guni, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve çok sayıda seçkin konuk katıldı.
 
GEBZE’DEKİ DEĞİŞİM ANLATTI
Açılış konuşmasını ev sahibi GTO Başkanı Nail Çiler’in yaptığı iftar yemeğinde kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yatırımları Gebze’de bulunan sanayici ve işadamlarına bir çağrıda bulundu. Ülke sanayisinin kalbinin attığı sanayi kenti Gebze’de önemli değişimler yaşandığını söyleyen Başkan Köşker, “Sanayi kenti Gebze’deki değişim ve dönüşüm tüm hızıyla sürüyor. Gebze artık eski Gebze değil. Gebze’deki değişimi en iyi, İstanbul’dan Gebze’mize gelip-giden sanayici dostlarımız anlar ve fark eder. Sanayici kökenli bir belediye başkanı olarak sanayinin Gebze’de daha iyi noktalara ulaşması için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz” dedi.
 
İŞ ADAMLARINA DAVET!
Yatırımları Gebze’de olan sanayici ve işadamlarına bir çağrıda bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sanayici olarak Gebze’de ikamet edilmesi gerektiğini, ticari merkezleri üretimin yapıldığı kentimize yani Gebze’mize taşınması gerektiğini düşünüyorum. İstanbul gibi trafik sorunun yaşanmadığı, Eskihisar gibi güzel bir sahili olan, marka kent olma yolunda ilerleyen şehre yakışan bir kent meydanına sahip böylesine gelişen bir kentte yaşamak-ikamet etmek siz değerli sanayici dostlarımız için de önemli seçenek olacaktır. Yeni imar alanları ve toplu konut alanları üretmeye çalışıyoruz. Gebze’miz bu yeni toplu konut alanlarıyla sanayide çalışan beyaz yakalı diye tabi edilen kesimin de cazibe ve tercih alanı haline gelecektir. Gebze’mizi daha güzel yarınlara sizlerin de katkılarıyla taşıyacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle mübarek Ramazan ayını tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.