Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şen; Biz söyledik belediye yaptı

CHP Darıca Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak'ın Darıca'daki çöp ve temizlik işlerinin mayıs ayında CHP'nin verdiği önerge ile gündeme geldiğini hatırlatmasının ardından CHP' Meclis Üyesi Ayhan Şen'den de Balıkçı Barınağı ile ilgili açıklama geldi.

Şen; Biz söyledik belediye yaptı
05 Eylül 2019 - 19:59

CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Şen konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında '' balıkçı barınağı ile alakalı olarak CHP meclis üyesi olarak bizlerin vermiş olduğumuz önerge neticesinde bu karar alındı '' dedi.

Bildiği gibi, uzun yıllardan bu yana balıkçılar Kooperatifi ile mahkemelik olan Darıca Belediyesi, yapımı tamamlanan projeyi bir türlü hayata geçirememiş ve bu nedenle barınak atıl vaziyette bekletiliyordu. Önceki gün yapıaln Eylül ayı meclis toplantısında konunun gündeme gelmesiyle birlikte Başkan Muzaffer Bıyık bir konuşma yaparak, yıllardır büyük sorun oluşturan ve içerisindeki  tekneleriyle birlikte başıboş bir halde duran barınak için Ankara’da bakanlıkta yaptıkları görüşmelerle sorunun 3 ay içinde çözüleceğini daha sonra güvenlik, elektrik ve su sorunlarını hallettikten sonra tam anlamıyla hizmet vereceğini söylemişti.