Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Serdar Kaman, sağlıkçıları kutladı

İYİ Parti Kocaeli Gençlik Kolları ve Millet İttifakı İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doktor Serdar KAMAN 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık çalışanlarını ziyaret edip Tıp Bayramlarını Kutladı.

Serdar Kaman, sağlıkçıları kutladı
15 Mart 2019 - 22:11

Millet İttifakı İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doktor Serdar KAMAN’ın da Tıp Bayramı kutlandı. 

İYİ Parti Kocaeli Gençlik Kolları tarafından 14 Mart için yapılan açıklama şu şekilde; “14 Mart Tıp Bayramı, tarihte ilk kez, 14 Mart 1919’da İstanbul’u işgal eden kuvvetlere karşı tıp öğrencilerinin bir tepkisi olarak bir bayram olarak kutlanmıştır. Böylece tıp bayramı, tıp mesleği mensuplarının yurt savunma hareketi olarak başlamıştır  İnsanlık için en kutsal meslek camialarından biri olan Tıp camiasının görevini layıkıyla yerine getiren her bir mensubu bizler için kıymetlidir.

Her duyduğumuzda kahrolduğumuz “sağlıkta şiddet” temalı olaylara herkes gibi bizler de tepkiliyiz. İnsan toplumu için öneminin tartışılmasının dahi mümkün olmadığı Tıp camiasına yapılan bu tarz saldırıların hiç bir şekilde açıklaması olamaz.

“Hasta Şehire Doktor Başkan!” sloganıyla yola çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Dr. Serdar KAMAN başta olmak üzere tüm Tıp camiasının 14 Mart Tıp Bayramını Kutlarız. 

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Beni TÜRK Hekimlerine Emanet Ediniz.” cümlesiyle ülkemizin yetiştirdiği hekimlere verdiği önemi ve değeri tekrar vurgulamak isteriz. “