Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Özgür Çelik oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Özgür Çelik oldu. 

CHP Darıca Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Özgür Çelik oldu
22 Nisan 2024 - 11:27
CHP Darıca İlçe Örgütü ve meclis üyelerinin oy birliği ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili olan Özgür Çelik, ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Eğitim, Spor, Kültür ve Gençlik Komisyonu ile Marmara Belediyeler Birliği üyeliğine de seçildi.
Kendisine verilen Meclis Grup Başkanvekili görevi için partililerine teşekkür eden Özgür Çelik, ‘’Yüz yıllık çınarımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Darıca’nın hak ettiği değeri ve prestiji yeniden kazanması için mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Bana bu görevi layık gören partililerimize çok teşekkür ediyorum’’ dedi. 

ÖZGÜR ÇELİK KİMDİR?
1986 yılında İstanbul’un Kadıköy ilçesinde doğdu. Malatyalı. Evli ve 2 kız çocuğu babası. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Darıca’da tamamladı. Marmara Üniversitesi Elektrik Öğretmenliği Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü olmak üzere iki ayrı lisans diplomasına sahip. Kariyerine özel bir şirkette Satış Müdürü olarak devam etmekte.  2013 yılında üye olduğu CHP’nin birçok kademesinde görev aldı. 2015 yılında Darıca İlçe yönetiminde İlçe Eğitim Sekreteri olarak görev yaptı. 2016 yılında katıldığı eğitimler sonrasında Parti Okulu Eğitmeni oldu. 2018 yılında CHP Parti Okulu tarafından Kocaeli İl Eğitim Koordinatörü olarak görevlendirildi. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP’yi ilçe seçim kurulunda temsil etti. 2020 yılında yapılan kongre sürecinde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. 2023 yılında İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Eğitim Koordinatörlüğü görevlerinden ayrılarak CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı oldu. Genel seçimlerin ardından Parti Okulu tarafından Bursa-Yalova Bölge Koordinatörü olarak görevlendirildi. 2024 yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediyesi meclis üyesi seçildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum