Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'de parti içi eğitimler son sürat devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütünde parti içi eğitimler son sürat devam ediyor.

CHP'de parti içi eğitimler son sürat devam ediyor
09 Nisan 2018 - 18:34
Geçtiğimiz hafta sonu Darıca ve Başiskele İlçe Örgütlerinde üyelere eğitmenler Hikmet Koçoğlu, Dileşen Karataş, Ahmet Ömer Kavut, Özgür Çelik, Tuğman Kayalı, Zeki Karal, Ozan Aksu ve Mesut Yüksel tarafından eğitim verildi. 
 
SİYASİ TEMEL EĞİTİM 
İl Eğitim Sekreterliği tarafından organize edilen parti içi eğitimler son sürat ilçelerde verilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iki gün boyunca Darıca ve Başiskele İlçe Örgütlerinde eğitmenler Hikmet Koçoğlu, Dileşen Karataş, Ahmet Ömer Kavut, Özgür Çelik, Tuğman Kayalı, Zeki Karal, Ozan Aksu ve Mesut Yüksel tarafından üyelere siyasi temel eğitimi verildi. 
 
SERTİFİKA ALACAKLAR 
İki ilçe örgütünde de katılım yoğun olurken, üyeler eğitimcilerin anlattığı siyasi temel eğitim programında yer alan parti tarihi, parti tüzüğü, parti programı, sosyal demokrasi ve proje eğitimi konuları dikkatle dinlediler. Proje eğitimine katılan üyeler belli süre içerisinde proje hazırlayıp uygulamaya koyacak ve sonucunda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bizzat imzaladığı Genel Merkez Sertifikası alacaklar.