Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeter artık!

Darıca GB şampiyonluğa koşarken, sarı-yeşili ekibin fanatik taraftar grubu Çınaraltı, takımları ile doyasıya başarının sevincini bir türlü yaşayamadı.

Yeter artık!
10 Aralık 2012 - 09:02
 Darıca GB şampiyonluğa koşarken, sarı-yeşili ekibin fanatik taraftar grubu Çınaraltı, takımları ile doyasıya başarının sevincini bir türlü yaşayamadı. Geçen hafta 500 kişilik kalabalık bir grupla İzmir’e giden ve Altınordu karşısında takımlarını destekleyen Çınaraltı, Darıca’nın spor tarihindeki en ciddi desteği ve coşkuyu yaşatıyor. Ancak iç saha maçlarında sezon başında yaşanan sıkıntılar, dün bir kez daha baş gösterdi. Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün görevli polis memurları, tribünlerde bulunan taraftarlara müdahele etmeye kalkışınca ortalık karıştı. Bazı taraftarların pozisyon gereği, refleks olarak ağızlarından çıkan küfüre, emniyet güçlerinin müdahelesi tartışmalara neden oldu. Çınaraltı tribün liderleri duruma sert tepki gösterirken, ikinci yarıda tribünleri boşaltıp, emniyeti protesto ettiler.

AKBAŞOĞLU ÇILDIRDI
Devre arasında Darıca GB Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu’da emniyet güçlerine tepki göstererek, 'Sahamızda sevinemez olduk. Seyircisiz başarıyı biz ne yapalım?” şeklinde isyan etti. Akbaşoğlu'nun maç sonuna kadar taraftarların yanında olması ise gözlerden kaçmadı.

TEK SUÇLARI SEVMEK Mİ?
Darıca G.Birlği'ne gönül vermiş kişiler ise, Çınaraltı taraftar grubunun, takıma 90 dakika destek vermekten başka bir şey yapmadıklarını, tek suçlarının sarı - yeşil renklere gönül vermek olduklarını belirtti. Hiç bir yerde sıkıntı yaşamadıklarını belirten taraftarlar, 'Takımımızı desteklemek için şehir şehir geziyoruz. Oralarda hiç bir sıkıntı çıkmazken, tek sıkıntıyı kendi evimizde yaşıyoruz. Bizim suçumuz Darıca'ya gönül vermekse, bizler çekeriz bu cefayı' diyerek tepkilerini dile getirdiler

MAÇTAN SONRA TESİSLERE GİTTİLER
Çınaraltı taraftar grubu, maçın hemen ardından tesislere giderek, futbolcularla kucaklaştı. Futbolculara baklava ikram eden DARGET Başkanı Hasan Zengin, 'Her ne olursa olsun bu armanın arkasında büyük bir aile var. Sıkıntılar çeksekte, Darıcalı olmanın gururunu yaşıyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz bu maçı da kazanarak bizleri mutlu etti. Biz daima omuz omuza yürüyeceğiz' dedi