Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BBP'de Genel Başkan'lı açılış

Büyük Birlik Partisi (BBP) yeni il binasının açılış töreni yapıyldı, açılışa Genel Başkan Mustafa Destici de katıldı.

BBP'de Genel Başkan'lı açılış
13 Ekim 2012 - 11:07
 Büyük Birlik Partisi (BBP) yeni il binasının açılış töreni  yapıyldı, açılışa  Genel Başkan Mustafa Destici de katıldı.
 
Kemalpaşa Mahallesi Hürriyet Caddesi Eski Hamam Sokak Gakko Kervansaray İş Hanı’nda gerçekleşen açılış törenine Genel Başkan Destici’nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Bozok, Bayram Karacan, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevki Arıcı, Nihat Erdoğan, MYK Üyeleri Mustafa Demir ile çok sayıda partili katıldı.
 
KOCAELİ’YE ÖNEM VERİYORUZ
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici açılış töreni öncesinde İl Başkanlığı makamında gündeme dair bazı değerlendirmelerde bulundu. BBP olarak her zaman milletin menfaatini her şeyin üstünde tuttuklarını ve daima tutmaya da devam edeceklerini söyleyen genel başkan Destici, “Kocaeli’ye önem veriyoruz. Hem nüfus, hem ekonomik hem sanayisi hem de ülkeye kattıkları ile önemli şehirlerimizden bir tanesidir. Bu binada partimiz ile yakışır siyaset yapacaktır” dedi.
 
Gündeme ilişkin de konuşma yapan Destici “Terör asla bitmemiştir. Hükümet BDP’nin ağzıyla konuşmaktadır. Bu gidilen yol PKK’nın yoludur ve bu yol çok tehlikeli bir yoldur.
 
Biz BBP olarak Büyükşehir yasasına karşı olduklarını söyleyen Destici “Büyükşehir Belediye yasasında daha önce 750 bin nüfusu olan ve 10 bin metre kare olan yerleri Büyükşehir yapmaya karar verildi. Sonra sadece 750 bin nüfusu olan yerlerin Büyükşehir Belediyesi olmasına karar verdi. Bu yasa ile birlikte köyler mahalleye bağlandı. Beldeler mahalle oldu. Coğrafi ve ekonomik konumlar araştırılmadı. Bu yasaya hükümette bazı milletvekilleri de onay vermiyor. Büyükşehir Belediye yasasının oylamanın gizli yapılmasını istiyoruz” dedi.
 
İDAM CEZASI GERİ GELSİN
Suriye ile ilgili izlenen yolun doğru olmadığını ifade eden Destici, “Hükümetin takip ettiği yol yanlış. Türkiye’yi zor günler bekliyor. Türkiye borçlandırılmıştır ve tir tir titremektedir. Türkiye iyi yönetilmiyor. Boş vaatlerde bulunuyor. Vatandaşımıza verilen sözlerin tutulmadığını görüyoruz. Terör yok edilmelidir. Teröre destek veren başta vekiller olmak üzere siyasilere mutlaka hukuk görevini yapmalıdır. İdam cezası geri getirilmelidir” dedi.