Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MAGİAD Yönetimi basınla tanıştı

10 Mart 2018 tarihinde yapılan genel kurulun ardından MAGİAD ( Marmara Girişimci İş Adamları Derneği) Genel Başkanlığına seçilen Erhan Atmaca, ve yönetimi,bölge basınıyla bir araya geldi.

MAGİAD Yönetimi basınla tanıştı
29 Mart 2018 - 12:58

Gebze’de yapılan kahvaltılı toplantıda basın mensuplarına yeni yönetimini tanıtan MAGİAD Genel Başkanı Erhan Atmaca, yaklaşık olarak 1 yıl önce kurucu başkan Tuncer Saltaş ve 20 işadamıyla birlikte hayata geçirdikleri MAGİAD’ta bayrağı teslim almanın onurunu ve heyacanını yaşadıklarını kaydederek, Gebze bölgesinde çok önemli projelere imza atacaklarına inandığını kaydetti. Bölge basının kendileri için çok önemli bir yere sahip olduğunun da altını çizen başkan Atmaca, ‘’ Sizler bizim hem elimiz, hem kulağımız, hem de sesimizsiniz, aynı zamanda sizlerin tecrübeleri bizlere yol gösterecek, eleştirileriniz ise daha doğru adımları  atmamızda etken rol oynayacaktır’’ dedi.

 

MAGİAD Genel Başkanı Erhan Atmaca, amaçlarının  üyeleriyle birlikte ticareti ve iletişimi geliştirmek olduğunu ifade ederek, bunun hem Gebze, Bölgesi’ne, hem Kocaeli’ne, hem de ülkeye katkı sunacağını söyledi.

Kongrede kendisiyle birlikte aday olan Şazim Boztaş ve Murat doğan’a da teşekkür eden Atmaca, kongreyi kazanmalarının ardından her 2 ismin de her zaman yanlarında olup desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ettiklerini hatırlatarak Şazim Boztaş ve Murat Doğan’ın yapılacak olan projelerde her zaman yer alacaklarını ifade etti. 

Bugün 92 üyesi bulunan MAGİAD’ıda 16 yönetim Kurulu Üyesi , 6  Denetleme kurulu ve 9’da Yüksek İstişare Kurulu üyesinin görevlendirildiğini belirten Erhan Atmaca, toplantının ardından tek tek yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.