Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca ramazanda 635 evi ziyaret etti

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, teşkilatları ile birlikte Ramazan’da 635 eve girdiklerini ve burada halkı dinlediklerini söyledi

Ak Parti Darıca ramazanda 635 evi ziyaret etti
15 Ağustos 2013 - 08:57
 Partinin kuruluş yıldönümünün 12’inci yılı nedeni ile çifte bayram yaşadıklarını söyleyen Bıyık, parti bayramını kutladığını belirtti.  Ramazan ayında ana kademe, gençlik, kadın kolları ile birlikte 635 evi ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Hep birlikte halkın sofrasında yer aldık. Ziyaretlerimizi hayali değil, yüz yüze yaptık. Hep halkın içinde olduk ve sorunlarını dinledik. ” dedi. 
 
MISIR’DAKİ ZALİMLER KORKAĞIN TEKİDİR
Başkan Bıyık, Mısır’daki saldırıya da değinerek “Başta Suriye ve Mısır’da olmak üzere acı haberlerle Ramazan’a girmiştik. Bazı ülkelerde Ramazan’a rağmen kalplerin yumuşamadığını, vahşetin yükseldiğine şahit olmuştuk. Bayramdan sonra da bu katliamlar durmadı ve çok sayıda Mısırlı şehit edildi. Şehit olan kardeşlerimize Rabbimden niyaz diliyorum. Mısır’da seçilmiş hükümeti yok sayanlar bununla kalmadılar halkı da katlediyorlar. Şuna inanıyoruz zalimler aynı zamanda korkaktır. Mazlumların ahından korkarlar. Yetim bırakılan çocuklardan, dul bırakılanlardan korkarlar. Bunların güçleri düşmana değil sadece kendi halklarına yeter. Kendi haklarına kükrer, kendi haklarını katlederler. Mısır halkı darbeye karşı son derece olumlu bir direniş sergiliyordu. Onların elinde Molotof yoktu. Cumhurbaşkanlarını istiyorlardı.” şeklinde konuştu.