Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yokuş aşağıya inen otomobil balkona çarptı; 2 yaralı

Darıca'da arıza yapan aracını yokuş aşağıya doğru çalıştırmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, önce park halindeki bir araca, sonra 2 elektrik direğine, daha sonra da karşı şeride geçerek bir apartmanın yol seviyesindeki dairesinin balkonuna çarptı. Kazada, sürücü ve yanındaki 1 kişi yaralandı.

Yokuş aşağıya inen otomobil balkona çarptı; 2 yaralı
11 Eylül 2023 - 21:28 - Güncelleme: 11 Eylül 2023 - 21:33
Kaza, akşam saatlerinde Osmangazi Mahallesi Larnaka Sokak üzerinde meydana geldi.
İ.D. isimli sürücü, İstiklal Caddesi üzerindeki 34 KEH 07 Plakalı otomobilini arıza yaptığı için çalıştıramadı. Halk dilinde ‘Vurdurma’’ olarak tabir edilen yönteme başvuran .İ.D. , yokuş aşağıya giden aracın giderek hız kazanması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil Osmangazi Mahallesi, Larnaka Sokak’a girdiğinde önce park halindeki 41 AAL 552 plakalı hafifi ticari araca, daha sonra da 2 aydınlatma direğine çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Aşırı süratli olduğu belirtilen otomobilin sürücüsü İ.D.,kontrolden çıkan aracını durdurmakta zorlanınca bu defa da bir apartmanın yol seviyesindeki dairesinin balkonuna çarptı.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine, çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından ön kısmı yol ile apartman boşluğunda asılı kalan otomobilden yaralı olarak çıkarılan sürücü İ.D.  ile aynı araçta bulunan T.A. isimli kadın, ambulansta yapılan ilk tedavilerinin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar.
 Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları