Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yakup Törk aday adayı olacak mı?

CHP Darıca'nın önemli isimlerinden olan ve geçmiş yıllarda Milletvekili adayı, ilçe başkanı ve son olarak belediye başkan adayı olan Yakup Törk, Mayıs ayında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmayı düşünmüyor.

Yakup Törk aday adayı olacak mı?
15 Mart 2023 - 12:19
Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Yakup Törk, aday adayı olmayı düşünmediğini ancak genel merkezin isteği olduğu takdirde seve seve aday adayı olacağını belirtti.
Özellikle Darıcalı vatandaşlardan yoğun bir istek gördüğünü ifade eden Törk, ''İnsanlarda güzel izler bırakmak çok güzel bir şey. Çevremdeki çoğu kişi bana milletvekilliği için aday adayı olmamı söylüyorlar. Ancak benim şu anda öyle bir hedefim yok. Son yerel seçimlerde Kocaeli'deki ilçelerde partimizin oyunu en çok arttıran isimlerin başında geliyorum. Genel merkezimiz, şahsımdan böyle birşey talep isterse tabii ki kabul ederim. Bu seçim ülkemiz için çok önemli. Son bir yıldır yaptığım açıklamalarda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğinin altını hep çizdim. Çok şükür sayın genel başkanımız aday oldu. Seçimi kazanacağımıza eminim. Bizlerde daima partimizin ve Millet İttifakının yanındayız. Vatandaşlarımızla her zaman buluşuyoruz ve neden Millet İttifakı'na oy vermeleri gerektiğini açıklıyoruz. Bu süreçte daima partimin emrindeyim. Bana ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum