Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yavuz, yaralı öğrencileri ziyaret etti

Kirazpınar Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerinin içinde bulunduğu servis midibüsünün Gebze Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi'nde seyir halinde iken köprü üzerinden dere yatağına devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasının yaşandığı bölgeye giden  Vali Seddar Yavuz, çalışmaları yerinde incelemesinin ardından yaralı olarak çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan öğrencileri ziyaret etti.

Vali Yavuz, yaralı öğrencileri ziyaret etti
09 Kasım 2021 - 22:14 - Güncelleme: 09 Kasım 2021 - 22:19
Vali Yavuz kazayla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, ‘’Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz, Sağlık, AFAD ve emniyet birimlerimiz bütün imkanlarıyla olay yerine derhal giderek, çalışmalarını eksizsi olarak tamamlamışlardır. Meydana gelen elim kazada 22 vatandaşımız yaralanmış, bir vatandaşımız ile birlikte bir öğrencimiz de hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yaralı kardeşlerimizin tedavileri hastanelerde devam ediyor. Temennimiz ve dileğimiz; diğer kardeşlerimizin hayati tehlikelerinin olmamasıdır.  Meydana gelen bu elim kaza nedeniyle bir kez daha üzüntülerimizi belirtiyor, hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Aziz Milletimize sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.
 
YARALILARIN TAMAMININ TEDAVİLERİ HASTANELERDE DEVAM EDİYOR


Olay yerinden ayrıldıktan sonra Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Yaşar Çakmak, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Sağlık Müdür Dr. Yüksel Pehlevan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ile birlikte hastanelerde tedavileri devam eden yaralı öğrencileri ziyaret eden Vali Yavuz, hastane yetkililerinden yaralıların son durumları hakkında bilgi aldı. 
Yaralı ve yakınlarına geçmiş olsun diyen ve şifa dileklerini ileten, hastane yetkililerine yaralıların tedavisi için ne gerekirse yapılması talimatını veren Vali Yavuz, kazada hayatını kaybeden iki vatandaşımıza Allah’tan rahmet, Aziz Milletimize ve yakınlarına sabırlar, yaralıları da acil şifalar diledi. 

FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDEKİ YARALILARI DA ZİYARET ETTİ

Valİ Seddar Yavuz,  Gebze Fatih Devlet  Özel Gebze Merkez Prime, Özel Anadolu Sağlık Merkezi ve Farabi Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’ne kaldırılan hastaları tek tek ziyaret ederken, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yaptığı ziyarette, il protokolünün yanısıra, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdul Latif Özkan’da hazır bulundu




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum