Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e çıktı!

Gebze Beylikbağı’nda bugün saat 14.00’da, içerisinde 21 öğrencinin bulunduğu servis aracının 6 metre yükseklikten dereye düşmesi sonucu meydana gelen kazada, hayatını kaybedenlerin sayısı, 3’e çıktı..

Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e çıktı!
09 Kasım 2021 - 23:41 - Güncelleme: 11 Kasım 2021 - 14:20
Gebze Beylikbağı Mahallesi, Ankara Caddesi ile Fikri Altıokka Caddesi’nin kesiştiği bölgede bugün meydana gelen kazada, Mehmet Özdemir idaresindeki 41 P 0860 plakalı Kirazpınar Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan  servis midibüsü, yoldan geçmekte olan bir kadına çarptıktan sonra köprüden 6 metre aşağıdaki dereye uçmuştu. Kazada, aracın çarptığı Birsen Giriş (51) ile araç içerisinde bulunan Mert Efe Akıllı isimli öğrenci kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. 

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 3’E ÇIKTI

Kazanın ardından ağır yaralı olarak Anadolu Sağlık Merkezi’nde tedavi altında bulunan Esma Nur Avcı isimli öğrencinin de tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
Mert Efe Akıllı'nın cenazesinin, yarın Çayırova  Fatih Camii'nde kılınacak Öğle Namazı'nın ardından Pelitli Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi
Diğer yandan, bir öğrencinin ise kazada belinin kırıldığı ve kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nden Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum