Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yavuz, SEDAŞ yöneticileriyle bir araya gelerek, istişarelerde bulundu

Özellikle son zamanlarda meydana gelen planlı ve plansız elektrik kesintileri ile arızaların toplumu olumsuz etkilemesi nedeniyle SEDAŞ yöneticileri ile bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, ekip sayısının artırılarak kesintilere daha kısa süre içinde müdahale edilmesi noktasında uyarılarda bulundu.

Vali Yavuz, SEDAŞ yöneticileriyle bir araya gelerek, istişarelerde bulundu
15 Eylül 2023 - 13:44
Elektrik alt yapısı ve arıza kaynaklı kesintilerle ilgili gerekli tedbirlerin bir an önce alınmasını isteyen Vali Yavuz, toplantıda hazır bulunan SEDAŞ yöneticilerine kesintileri en aza indirerek, enerji arz memnuniyetinin sağlanması konusunda uyarılarda bulundu.

Vali Yavuz; nitelikli eleman ve ekip sayısının arttırılması, arıza bakım sürelerinin kısaltılması ve elektrik arzı noktasında yapılan yatırımların hızlandırılarak mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasını yetkililerden istedi.

Yöneticilerle yaptığı görüşmede istişarelerde bulunarak yöneticilere çalışmalarında başarılar dileyen Vali Seddar Yavuz, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi hususunda sürecin takipçisi olacaklarını dile getirdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum