Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yavuz, Olimpiyat ikincisi Eray Şamdan'ı ağırladı

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda gümüş madalya alarak Karate sporunda Türkiye'ye ilk madalyasını kazandıran Darıcalı Eray Şamdan, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

Vali Yavuz, Olimpiyat ikincisi Eray Şamdan'ı ağırladı
17 Ağustos 2021 - 16:33
Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Eray Şamdan’a Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk ve Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül eşlik ettiler.
 
Olimpiyatların yapıldığı günlerde ülkemizde yangın ve sel olaylarının yaşanması sebebiyle milletimizin zor günler geçirdiğini belirten Vali Yavuz: “Zor günlerde büyük bir sevinç yaşattınız. Bu zor günlerde yarışmaları daha da yakından takip ederek, bir nebze olsun sevindik.  Sizi tebrik ediyor, gönülden kutluyorum. Bundan sonraki hayatınızda üstün başarılar diliyorum” dedi. 
 
Darıcalı sporcu Eray Şamdan ise “Bu zor günlerde milletimize mutluluk yaşatabildiysek ne mutlu bize.” diyerek, Vali Yavuz’a kabullerinden dolayı teşekkür etti.  Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz hem ilimizi hem de ülkemizi gururlandıran Eray Şamdan’ı tebrik ederek, hediyesini verdi.  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum