Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ünlü: "Liderimiz talimat verirse yaparız"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’i ziyaret ederek, iki rekat Tahiyyetü'l-mescid namazı kılmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den yorum geldi.

Ünlü: "Liderimiz talimat verirse yaparız"
10 Ağustos 2020 - 14:23

Bahçeli, Akşener’in bu hareketiyle CHP ve HDP liderinden ayrıldığını ifade ederek, “Meral Hanım son hareketiyle onlardan ayrışmış, ayrı düşmüştür. Meral Hanım'ın kendisi adına hayırlı bir gelişmedir. Sayın Akşener'in böyle gitmeyeceğini, böyle ittifak olmayacağını, olsa bile bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır. Evinde rahatı ve huzuru bulacaktır. İkbal ile idbar arasında sıkışıp kalmak yerine, kaldı ki zillete düşmektense evde olmak isabetli bir tercihtir”  dedi.

TEK KONUMUZ KONGRELER

'İYİ Parti Kocaeli teşkilatlarına da “eve dönün” çağrısı yapıyor musunuz?' sorusunu cevaplayan MHPKocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü şu ifadelere yer verdi: “Bu tür hassas konulara açıklama yapacak tek kişi liderimiz Devlet Bahçeli’dir. Bizim Kocaeli teşkilatları olarak şu an hazırlandığımız ve gündemimizde olan tek konu ilçe kongreleridir. Eve dön çağrısı yapılması konusu genel merkez düzeyinde konuşulacak konulardır. Eğer bize liderimizden ‘eve dönün çağrısı yapın’ talimatı gelirse bizde İYİ Parti Kocaeli teşkilatlarına sesleniriz.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum