Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ülkücü gençlikten vefa

Darıca Ülkü Ocakları, geçtiğimiz hafta helikopter kazasında şehit olan 17 Mehmetçik için önceki akşam Kur’an okundu. Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Davut Zor, yönetim kurulu üyeleri ve gençlerin katılımıyla gerçekleşen Kur’an okumada eller açıldı, tüm şehitler için rahmetler okundu, dualar edildi.

 Ülkücü gençlikten vefa
19 Kasım 2012 - 08:56
TAŞ, SOPA YERİNE, KALEM VE EĞİTİM
Kur’an okunması ve duaların edilmesinin ardından tavuk, pilav ikramının da yapıldığı programda kısa bir konuşma yapan Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Davut Zor, “Biz ocak olarak Kur’an okuma programlarımızı tüm şehitlerimiz için her hafta gerçekleştiriyoruz. Genç kardeşlerimize sahip çıkarak, onlara vatan, millet ve aile sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Gençlerimize faydalı olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dini vecibelerimizi gençlerimize yönelik en iyi şekilde yansıtarak, ülkesini seven birer bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaya çalışıyoruz.Taş, sopa yerine kalem ve eğitime daha çok önem veriyoruz. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyoruz” dedi.
 
ÜÇ YIL SONRA 
Üç yıl aradan sonra Darıca Ülkü Ocaklarını yeniden kurmanın onurunu yaşadıklarını da sözlerine ekleyen başkan Davut Zor, “Türk gençleri olarak vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve şehitlerimiz için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi. Darıca Ülkü Ocakları yeni yönetimin oluşmasıyla birlikte faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
 
YENİ YÖNETİM KURULU 
Davut Zor başkanlığında yeniden faaliyetlerine başlayan Darıca Ülkü Ocakları yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Süleyman Kayar (Başkan vekili), Samet Çil (Disiplin Masası Başkanı), Fatih Koca (Teşkilatlanma Masası Başkanı), Derviş Erdaş (Orta öğretim masası başkanı), Kadir Altıntaş, Gökhan Özmen, Murat Demirci ve Murat Kahraman (Yönetim kurulu üyeleri)