Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

UlaşımPark'ın müdürü Salih Kumbar istifa etti

UlaşımPark AŞ'nin genel müdürü Salih Kumbar görevinden istifa ettiğini duyurdu

UlaşımPark'ın müdürü Salih Kumbar istifa etti
01 Aralık 2020 - 11:30
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park AŞ'nin geçtiğimiz yıl genel müdürlüğü koltuğuna getirilen Salih Kumbar görevinden sağlık sorunları nedeniyle istifa etti. Ulaşım Park genel müdürlüğü görevine Hafriyat Şube Müdürü Murat Sağlam getirildi.

"BELEDİYEDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"
İstifasıyla ilgili açıklama yapan Kumbar, "Sağlık sorunları nedeniyle, görünen lüzum üzerine istifa ettim. Belediyede farklı bir görev verilecek. Belediyede çalışmaya devam edeceğim" dedi.

MURAT SAĞLAM KİMDİR?
1976 yılında Erzurum’un Pazaryolu ilçesinde doğan Murat Sağlam, 2001 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme ve Ekonomi fakültesi, İngilizce Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmuştur.  İş hayatına 2006 yılında özel sektörde başlayarak uzun süre proje ve lojistik yöneticiliği görevlerinde bulunduktan sonra 2015 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’a Hafriyat Müdürü olarak atanmıştır ve bu tarihe kadar görevini yürütmüştür. İyi derecede İngilizce ve orta seviyede Almanca bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum