Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Uğur Baylan, Yeniden Refah saflarına katıldı

Bölgemizin tanınan ve sevilen genç iş insanlarından Uğur Baylan, Yeniden Refah Partisi Darıca’da belediye meclis üyesi adayı oldu.

Uğur Baylan, Yeniden Refah saflarına katıldı
12 Mart 2024 - 16:01
Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş’un meclis üyesi aday listesinde yer alan Baylan, partinin sahada en aktif çalışan isimlerinin başında geliyor. Siyasete atılmasının ardından şahsına çok iyi geri dönüşler aldığını söyleyen Uğur Baylan, Darıca’da esnaf ziyaretlerinde ciddi bir teveccüh ile karşılanıyor. Darıca’da doğup büyüyen, ilçeye sokak sokak hakim olan, gerek sivil toplum kuruluşlarındaki aktifliği, gerekse spor camiasındaki saygınlığı ile bilinen Uğur Baylan, siyasetin genç yüzü olarak ön plana çıkıyor. Yeniden Refah Partisi’ne Darıca’da büyük güç katan Baylan, seçime sayılı günler kala Darıca’daki tüm dinamikleri harekete geçirdi. Fatma Kurtuluş’un A takımında yer alan Uğur Baylan, geniş bir çevreye sahip olduğunu kısa sürede hissettirdi.

SIKMADIK EL, ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ
Lavina Mutfak Tasarım’ın sahibi olan Uğur Baylan yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi ile siyasi yaşamıma start verdiğim için çok mutluyum. Bizi seven ve değer veren çok sayıda dostumuzun olduğunu sahaya indikten sonra çok daha iyi anladım. Gerek partimize, gerek şahsıma gösterilen ilgi ve sevgi beni çok mutlu ediyor. Belediye Başkan adayımız Sayın Fatma Kurtuluş’un seçimi kazanması adına sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Şu an itibariyle her şey istediğimiz gibi ilerliyor. Darıca 1 Nisan sabahı Allah’ın izniyle Yeniden Refah belediyeciliğine uyanacak” dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum