Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Üç partiden Yakup Törk'e 'ortak aday' teklifi!

CHP Darıca Belediye Başkan aday adayı olan Yakup Törk, Darıca Belediye Başkan Adayı olarak Saide Arslan Çalışkan’ın açıklanması sonrasında sert tepki gösterdi. İYİ Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisi Yakup Törk’e ‘ortak adaylık’ teklifinde bulunurken, Törk’ün bu teklifi değerlendirdiği ve bu hafta içerisinde net kararını vereceği öğrenildi.

Üç partiden Yakup Törk'e 'ortak aday' teklifi!
25 Aralık 2023 - 13:37
CHP’nin Darıca adayı olarak Saide Arslan Çalışkan’ı göstermesinin ardından 2019’da aday olan Yakup Törk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Darıca’nın geleceğine ve umuduna ihanet edenler 31 Mart’ta hezimeti yaşayacak ve bunun siyasi bedelini ödeyeceklerdir.” sözleri ile partisine sert sözlerle yüklenmişti. Törk’ün bu paylaşımı sonrasında İYİ Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisi’nin, Yakup Törk’e ‘ortak aday’ olması için teklif götürdüğü öğrenildi.

TÖRK DOĞRULADI
Yakup Törk kendisine diğer partilerden adaylık teklif geldiği iddialarına ilişkin, “İYİ Parti, Saadet Partisi ve Deva Partisi benimle iletişime geçti. Üç parti Darıca Belediye Başkan adaylığı için ‘ortak aday’ olmamı istiyorlar. Darıca’da bizimle birlikte değişim olacağını görüyorlar. Partiler kendi içerisinde görüşüyor. Ben de görüşmeler yapıyorum. Bu hafta içerisinde durum netlik kazanır.

BEN ATATÜRKÇÜYÜM, CUMHURİYETÇİYİM!
Bana adaylık teklifi gelmesi benim Cumhuriyet Halk Partili olduğumu değiştirmez. Ben ortak aday olsam da kimse beni Atatürkçülük ve Cumhuriyetçilikten alıkoyamaz. Partimizin Saide Arslan Çalışkan’ı aday göstermesi konusunda yaptığı hareket bizi rencide etti. Bana herhangi bir bilgilendirme dahi yapılmadı.” dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum