Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk'ten İyi Parti Darıca'ya hayırlı olsun ziyareti

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP ve İyi Parti’nin Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk, geçtiğimiz hafta İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevine atanan Soner Kartal’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Törk'ten İyi Parti Darıca'ya hayırlı olsun ziyareti
21 Kasım 2023 - 17:15

Ziyaretin ardından konuşan Yakup Törk: “İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevine gelen değerli kardeşim Soner Kartal’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. 2019 yerel seçimlerinde birlikte çalıştığımız İyi Parti teşkilatında, bizleri evimizde gibi ağırlayan ilçe Yönetim Kurulu üyelerine, Gebze ve Darıca Gençlik Kolları başkanlarına ve yönetim kurullarına çok teşekkür ediyorum. Siyasette dostluklar her daim önemlidir. Birlikte geçirdiğimiz zaman diliminde paylaştığımız projeler, çalışmalar ve anılarla güçlenmiş bir teşkilatla karşı karşıyayız. Soner Kartal’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Darıca için yapacaklarına inancımız tam.”

KARTAL TEŞEKKÜR ETTİ

İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yakup Törk, Darıca siyasetine ve halkına hizmette önemli bir dönemde birlikte hareket ettik. Kendisinin nazik ziyareti bizi mutlu etti. Geçmişteki işbirliğimizden dolayı teşekkür ediyor, bu yeni dönemde de Darıca için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum