Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk; Muharrem İnce, şahsi olarak iyi oy aldı!

24 Haziran Seçimlerinin ardından sonuçlar ile ilgili gazetemizin sorularını cevaplayan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, milletin kararına saygı duyduklarını belirtti.

Törk; Muharrem İnce, şahsi olarak iyi oy aldı!
25 Haziran 2018 - 14:18

Seçimlerin sona erip Ak Parti’nin kazanmasının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, milletin kararına saygı duyulması gerektiğinin altını çizerek, parti olarak istedikleri oy oranına ulaşamadıklarını söyledi. Yakup Törk, kaybetmelerindeki en büyük etkenin belli yerlerde hata yapmalarından ve ittifak içerisinde yer alan diğer cumhurbaşkanı adayların az oy almasından kaynaklandığını da sözlerine ekleyerek, Muharrem İnce’nin şahsi olarak aldığı oyların iyi olduğunu ifade etti. 

Seçimlerin bitmesi ve arzu ettikleri noktada sonuçlanmamasına rağmen bugünden itibaren yılmadan çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekleyen CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, İlçe Seçim Kurulu’nun ufak tefek hatalarının dışında sonuca etki edecek hatasının olmadığını da belirtirken, vatandaşların seçim havasından  bir an önce çıkıp geçim havasına dönmesi gerektiğini söyledi. Yakup Törk, seçimin galibi Ak Parti’yi de tebrik ettiğini ifade etti.