Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk; "İktidara inanmış bir CHP var!"

2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı Darıca Belediye Başkan Aday olan ve tarihi bir oy alan CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Yakup Törk, ilçe örgütü ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. İlçe örgütlerinin nabzını tutan Törk, CHP’nin her kademesindeki partililerin iktidara inandıklarını söyledi. 

Törk; "İktidara inanmış bir CHP var!"
31 Mart 2023 - 14:13
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Yakup Törk, ilçe örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün; Çayırova, Darıca, Gebze ve Dilovası’nı ziyaret eden Yakup Törk, şimdi de CHP Körfez İlçe Başkanlığı, CHP Kartepe İlçe Başkanlığı, CHP İzmit İlçe Başkanlığı ve CHP Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlk olarak CHP Körfez İlçe Başkanlığını ziyaret eden Yakup Törk, “2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili Adayı olarak saha çalışmalarında çok iyi uyum sağladığımız ve o günden bu yana sürekli diyalog halinde olduğumuz Körfez ilçe Örgütümüzü ziyaret ettim. Bizleri ağırlayan İlçe Başkanımız Gülseren Solmaz Altunal ve tüm ekibine teşekkür ederim. Birlikte başaracağız” dedi. 

“BAŞKANIMIZ, PARTİMİZİ İKTİDAR YAPMAYA KARARLI”
Daha sonra CHP Kartepe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Yakup Törk, burada ilçenin durumu ve sandık çalışmaları hakkında CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk’ten bilgi aldı. Törk, CHP Kartepe İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından göreve yeni atanan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan ve yönetimini ziyaret etti. Darcan’a kısa zamanda gösterdiği üstün çabası için tebrik ve teşekkür eden Törk, başarılar dilemeyi de ihmal etmedi. Son olarak CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’yı il binasında ziyaret eden Törk, seçim sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Törk, “CHP Kocaeli İl Başkanımız Sn. Bülent Sarıyı ziyaret ettim. Seçim sürecine dair düşüncelerimizi paylaştık. Partimizi iktidar yapmaya kararlı bir il Başkanımız ve yönetimi var” dedi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum