Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tipioğlu, kazayla ilgili sorumuzu cevaplandırdı

Motosikletli trafik Polisi, A.M., geçtiğimiz pazar sabahı yolun karşısına geçmeye çalışan Taksi şoförü Kazım Çağlar’a çarparak hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Çağlar Ailesi ise kazayla ilgili kuşkularının olduğu ve bu yöndeki iddialara cevap aradıklarını söylemeleri üzerine Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat, konuyu İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’na sordu.

 Tipioğlu, kazayla ilgili sorumuzu cevaplandırdı
20 Şubat 2020 - 14:49

Kendisine yöneltilen kazayla ilgili soru üzerine, Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu,  öncelikli olarak acılı aileye başsağlığı dilediğini belirterek, polis teşkilatı olarak kazadan derin üzüntü duyduklarını ifade etti. Veysel Tipioğlu, kazada hayatını kaybeden Kazım Çağlar’ın ailesinin yüreklerini ferah tutmasını ve  kazayla ilgili olarak çok yönlü araştırma yaptıklarını, bu yöndeki tahkikatın da devam ettiğini ifade ederek, gereken her şeyin yapılacağını söyledi. 

 

AİLEYE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Diğer yandan, Kazım Çağlar’ın önceki günkü Cenazesinde de hazır bulunan Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, bugün de Kazım Çağlar’ın Darıca Abdi İpekçi Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde ikamet eden ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.