Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Taş; ''Yakup Törk'e yaşattığınız mağduriyetten dolayı vatandaş sizi affetmeyecektir''

Geçmiş dönemlerde CHP Nenehatun Mahalle Başkanlığı ve il disiplin kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Kemal Taş, Yakup Törk'ün 2 yıl aday olamama kararını sert bir dille eleştirdi. 

Taş; ''Yakup Törk'e yaşattığınız mağduriyetten dolayı vatandaş sizi affetmeyecektir''
13 Ağustos 2021 - 10:29 - Güncelleme: 13 Ağustos 2021 - 10:32
Geçmiş dönemlerde CHP Nenehatun Mahalle Başkanlığı ve il disiplin kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Kemal Taş, yaptığı açıklamada ''Siyasette Kocaeli'de başarısız olanlar, Halkta karşılığı olmayanlar iftira ve kin siyaseti yaparak yol temizliği yaptılar. Yakup Törk'ün aday olmaması için iki yıl seçme ve seçilme hakkını elinde aldınız. Bu kadar iftiraya ne gerek vardı. Bize söyleseydiniz biz rica ederdik aday olmaması için. Meğer bütün amaç önümüzdeki genel seçime aday olmaması içinmiş. Şunu unutmayın ki halka rağmen örgüte rağmen kimse kimseye haksızlık yapamaz. Yakup Törk’e  yaşattığınız mağduriyetten dolayı vatandaş sizi affetmeyecektir'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Devrim yiğit
    2 yıl önce
    Ben yakup başkanın yerinde olsam memleket partisine katılır adaylığımı oradan koyardım. Başkan emin ol bu insanlar yine sana oy verir yakup törk CHP nin bu gün e kadar çıkarttığı en düzgün aday dı